2777
2789

از یکی خیلی خوشم میاد پسر خالمه اما ناتنی، فقط هروقت میرم خونه خالم میتونم ببینمش با مامانش میاد خونه خالم اونم مطمئنم از من خوشش میاد اما ما خیلی کم میریم خونه خالم الان یه هفته پیشش بودم الان اومدم خونه خیلی دلم براش تنگه اصلا باهم حرفم نمیزنیم فقط نگاه کردن اونم مخفیانه(بابام حساسه) نمیتونم بهش بگم بابام منو میکشه چیکار کنم؟ 

هیچکاری نکن 

اگر واقعا دوستت داره خب پاپیش بذاره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چون می گی بابات حساسه به نظرم صب کن اون قدمی برداره

برنمیداره چون اونا ناتنی ان نمیشه 

این عشق من جوریه که میدونم بهش نمیرسم اما عاشقشم

برنمیداره چون اونا ناتنی ان نمیشه این عشق من جوریه که میدونم بهش نمیرسم اما عاشقشم

تنی ناتنی بودن تو ازدواج چه اهمیتی داره اخه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم تو سن شما دقیقا عاشق دختر خاله ناتنیم شدم . اونم دوسم داشت . بهشونم گفتیم ولی الان مثل سگ پشیمون ...

خیلی سخته من بار ها درد عشق کشیدم مطمئنم اینم روشه

نه

ببین سنت کمه واسه بارها عاشق شدن 

تو یه مشکلی داری باید اونو حل کنی وگرنه تو ۲۵ سالگی افسردکی می گیری.

اینجارو ببین 

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا