2777
2789
عنوان

درس عبرت برای آدمهای وسواسی شدید

741 بازدید | 44 پست

یکی از بستگان ما قبلا یعنی در سن جوانی وسواس تمیزی داشتند خیلی تمیز بودند یعنی خونشون برق میزد، هر روز درگیر بشوو وبساب بودند تا این حد ک دوست داشتن کسی بیاد خونشون. اگه یه دونه یزنج روی زمین می‌ریخت ک واویلا... 

خلاصه اون سالها گذشت و کم کم وسواس شد وسواس حلال و حرام، یعنی اگر یک نفر در خونه اینا رد بشه درخونه رو میشستن ک الان در خونه نجس شده

ادامش رو مینویسم.. 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

یا اگه یکی میومد خونشون کل خونه میریختن بیرون میشستن 

الان دیگه اون طرف پیر شده و توی این بی آبی از صبح تا شب درگیر شستن در و دیوار هستن و وقتی میرن دستشویی نزدیک یکساعت طول مبکشه طرف بیاد بیرون و در این مدت آب کامل باز باشه و تو دستشویی هم سرتا پا رو شامپو میزنن بعد میان بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر نوبت دستشویی میرن لباسا رو عوص میکنن میگن نجس شده و میندازن لباسشویی و خب اینجا هرروز اب نیست 

یک روز در میون آب هست

اینجوری بود ک مثلا داروهای رو میخواد بخوره اول میبره میشوره حلال بشه

و اینجوری شد ک طرف بخاطر بی آبی و نبود آب 

میرفت خونه این و اون 

اونم تو سن پیری 

آواره شده بود 

هر وفت آب تموم میشد مینداختنش بیرون که تو آب رو تموم کردی 

حالا هر گوری میخوای برو 

مثلا بلند میشد میرفت خونه همسایه های دوره جوانی و بچگیش یا خونه اقوام خیلی دور ک ده سال یکبار با هم رابطه ای نداشتند 

و اونجا هم همینجوری میرفت یکساعت دستشویی 

و حموم 

و لباساش رو هی می‌شست 

....... 

وضع مالیشون خدایی همیشه خوب بود 

ولی چه فابده داشت دیگه 

سر آب و وسواس مثل گداها شده