2777
2789
عنوان

رابطه با شوهر

476 بازدید | 15 پست

خانومایی که تعداد رابطه هاتون زیاده مثلا هرشب یا روزی دو سه بار شما احساس وابستگی زیاد به شوهرتون ندارین ؟

وابستگی که باعث بشه اذیت بشید هم خودتون هم شوهرتون منظورم تازه عروس ها نیست کسایی که هفت هشت ده ساله ازدواج کردن 

من بشدت آدم وابسته ای هستم جوری که پیر کردم خودمو تمام روحیه ام بستگی به شوهرم داره اگه خوب باشه باهام منم خوبم ولی کوچکترین رفتار سردی کنه کل زندگیم از هم میپاشه داغون میشم از لحاظ روحی بعدش حس نفرت میگیرم . ۸ سال ازدواج کردم تا زمانی که با شوهرم قهرم و رابطه باهاش ندارم میتونم این وابستگی رو کنترل کنم یعنی کاراش و رفتاراش برام اهمیت نداره ولی وقتی رابطه داشته باشم دوباره اون وابستگی شدت میگیره و عذاب آوره 

میخوام بدونم خانومایی که رابطتون زیاده این مشکلو ندارین ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

نه 

ولی من تازه عروس محسوب میشم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون😍همینه که میگن رابطه اساس زندگی مشترکه🤭😅

نه من واقعا عذاب میکشم چون شوهرم هم فقط موقع رابطه باهام مهربونه بعدش اصلا منو نمیخاد انگار وجود ندارم 

نه من واقعا عذاب میکشم چون شوهرم هم فقط موقع رابطه باهام مهربونه بعدش اصلا منو نمیخاد انگار وجود ندا ...

مردا همینن

خودتونم اینقدر گرم هساین؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه ولی من تازه عروس محسوب میشم

رفتار شوهرت باهات خوبه ؟

من شوهرم فقط موقع رابطه باهام مهربونه بعدش اصلا هیچ توجهی بهم نداره کلن انگار وجود ندارم تا رابطه بعدی 

مردا همیننخودتونم اینقدر گرم هساین؟

من اره خیلی گرم مزاجم ولی موقعی که قبلش بهم توجه داشته باشه وقتایی که محل سگ نمیده تو هر شرایطی باشم براش مهم نیست اگه بیاد سمتم دعوای شدیدی درست میکنم چون ازش نفرت دارم احساس میکنم حیوونه

من اره خیلی گرم مزاجم ولی موقعی که قبلش بهم توجه داشته باشه وقتایی که محل سگ نمیده تو هر شرایطی باشم ...

بعد ۸سال زندگی تو این گرونی و خستگی همین ک دعوا نمیکنین خوبه دیگه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بعد ۸سال زندگی تو این گرونی و خستگی همین ک دعوا نمیکنین خوبه دیگه

چی ؟؟!!!

عزیزم من میگم بخاطر این رفتار شوهرم و بخاطر این وابستگی من همیشه قهریم همیشه بحث و دعوا 

[QUOTE=384785918]من اره خیلی گرم مزاجم ولی موقعی که قبلش بهم توجه داشته باشه وقتایی که محل سگ نمیده تو هر شرایط

دوست عزیزم حتمن با یک مشاور صحبت کن، و روی رفتار خودت کار کن چون همه مردها ب دنبال زنی هستن ک رفتارشون زنانگی بیشتری داشته باشه، اروم باشه ، عشوگر باشه، لحن و اهنگ صداتون رو تغییر بدید.. با خشم و سروصدا و لجبازی چیزی درست نمیشه، با همسرتون حرف بزنید در زمانی ک اروم هستن و از حال درونی خودتون ایشون رو آگاه کنید.شما کسیو نمیتونی تغییر بدی اما خودتو میتونی. 

[QUOTE=384785918]من اره خیلی گرم مزاجم ولی موقعی که قبلش بهم توجه داشته باشه وقتایی که محل سگ نمیده ...

اخه شوهرم فقط منو برا رابطه میخاد 

هیچ توجهی بهم نداره تو هر شرایطی باشم اهمیت نداره براش فقط موقع رابطه باهام خوب میشه که اونم به محضی که کارش تموم میشه دوباره همونه 

اگه نه من اصلا اینجوری نبودم الان دو ساله اینطوری عصبی شدم از بس اینجوری باهام رفتار کرده 

اخه شوهرم فقط منو برا رابطه میخاد هیچ توجهی بهم نداره تو هر شرایطی باشم اهمیت نداره براش فقط موقع را ...

حرفت درسته کار ایشون اشتباهه.. اما راهش این نیس ک با عصبانیت بخاین حلش کنید چون مرد زده میشه و بدتر میشه باید دنبال راه حل باشی،باهاش تا حالا حرف زدی در این مورد و از نیازات گفتی در زمان مناسب روحی؟؟