میخوایم قیمه بپزم اینبار متفاوت.میخوام طعم قیمه ی نذری رو بده.من ساده میپزم ولی دستور پخت مختلفی خوندم از پیجا و سایتای مختلف که اکثرا پودر گل محمدی و دارچین رو توصیه کردن .کسی تاحالا امتحان کرده؟اگه نکته ای برا خوشمزه تر شدنش میدونید ممنون میشم بنویسید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لپه رو قبل از اینکه به قیمه اضافه کنی در حد هفت هشت دقیقه بجوشون و ابش رو بریز بعدم با روغن پیاز یه تفت ریز بده که له نشه... از پودر دارچین استفاده نکن خورشتو تیره میکنه چوب دارچین بنداز...زعفرونم بزن... نیم ساعت اخرم یه ذرهههه گلاب بریز