2777
2789

بچها تا باحال ۲ بار خواب دیدم و هردوتاش اتفاق افتاده اولی سال ۹۵ خواب دیدم سقف خونه خالم داره می‌ریزه و بچه‌اش گریه میکنم غروب خالم فوت شد 

حدود ۲۰ روز پیش دیدم همون خالم دست یه پسر کوچیک دسته و همه جا باهم میرن چند روز بعد پسرداییم فوت کرد 

خیلی عجیبه برام و میترسم آخه چرا من باید خواب ببینم!!

پسرام دنیام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اکثر خوابام واقعی میشن ولی دیگه زدم به بیخیالی میگم هر چی خیره و خدا میخاد

خیلی برام جالبه تازه دیشب خواب دیدم خونه مادرشوهرم بولدوزر خراب کرد از همین پسرداییم ک فوت شده بود پرسیدم گفت قراره خونه جدید بسازه😶

پسرام دنیام💖

خیلی برام جالبه تازه دیشب خواب دیدم خونه مادرشوهرم بولدوزر خراب کرد از همین پسرداییم ک فوت شده بود پ ...

خب خداروشکر این یکی تعبیرش بد نیست منم بعضی چیزا رو با خوابام زودتر فهمیدم مثلا دختر عمم عقد کرد بعد خواب دیدم خونواده شوهرش بد از آب دراومد و الان هم مینالن که خوب نیستن 

و کلی خوابای دیگه ولی خنثی شدم دیگه تو هم زیاد اهمیت نده 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!