2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ مامور شهرداریه مجوز نداشتید؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
خیای کانجار رفتم بگم یا نه اما دارم از غصه میترکم

اگر میخوای بگی درست بگو به شعور مخاطبت احترام بزار 

اگرم میخوای یک خطی بنویسی برو جلو اینه با خودت دردو دل کن 

بالاخره پارسال تونستم شوهرم رو راضی کنم که بریم جای دیگه ایی خونه بگریم این شد که نهایتا شدیم همسایه خواهر و برادم اونا طبقه دو ما اول خیلی بدشون اومد خیلی غر میزدن  اما بالاخره شوهرم فهمید دور از مامانش هم میتونه زندگی کنهاما خب خوشی ما تا وقتی ادامه داشت که دزد زد به خونه و دوتا طبقه رو خالی کردن

اونا هم باز شروع کردن دیدین چی شد این خونه نحسه این خونه شومه این خونه چشم دنبالشه(آخه خونه ارثیه مادریم بود و داستانها داشت تا تونستیم بگیریمش)نشستن زیر گوش شوهرم خوندن و خوندن طوری که یه بار یه ماجرایی پیش اومد که پدر شوهرم دم در خونه داد میزد جلوی بابام و زن بابام که پسر چقد بگم بیا بالای خونه ی خودمو بساز چقدر بگم طوری حرف زد که اصلا به بابام و زن بابام برخورد