2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بچه دومم هیشکی بهم اهمیت نمیده.البته خودمم دلم نمی‌خواد کارم داشته باشن

خوب مثلا اینطور است چیزی بخوای بگن باشه بعدا بعدا یک ماه بگزره بعدا اخه ادم چیزی بخواد بگن نه بهتره تا مسخرش کنند

بخاطر اینه که شخصیتت قدرتمند نیست. اون رو درست کنی همه ی اینا حل میشه

خوب چکار کنم الان چند روزه فوق العاده جدی ام سلام هم نمیکنم شوخی هم نمیکنم و ندارم حرف اضافه نمیزنم اصلا حرف نمیزنم

حالا من بچه دومم هیشکی بهم اهمیت نمیده.البته خودمم دلم نمی‌خواد کارم داشته باشن

یا اینکه به پیشنهادات من اصلا توجه نمیشه اخه من شخصیتی ندارم که پیشنهاد چرت بدم خیلی موقع هها پیشنهادی بهشون میگم حتی گاهی برای خودشون یک ماه بعد میگن هاا فلان فکر رو کردیم ( فکرشون همون پیشنهاد منه تازه یکطوری میگن ها فلان فکر انگار واقعا فکر خودشونه)

خوب چکار کنم الان چند روزه فوق العاده جدی ام سلام هم نمیکنم شوخی هم نمیکنم و ندارم حرف اضافه نمیزنم ...

مگه به این راحتیه؟ چند دهست با این شخصیت زندگی کردی تغییرش سخت و زمان بره. ممکنه حتی چند سال طول بکشه. بعدشم‌ خیلی سخته باید هر روز کلی تلاش کنی واسش. هر هفته تراپی حتما باید باشه خیلی مهمه. بهت آگاهی میده. ورزش غذاهای سالم نماز معنویت کمک به بقیه شکرگذاری مدیتیشن. اینا ارتعاش رو میبرن بالا. ارتعاش بره بالا شهود و آگاهی میره بالا و قدرتت بیشتر میشه. مدیت حتما هر روز باسد باشه خیلی مهمه

مگه به این راحتیه؟ چند دهست با این شخصیت زندگی کردی تغییرش سخت و زمان بره. ممکنه حتی چند سال طول بکش ...

کلهوم الان هی میگن بچه بیارین بچه خوبه باید راهکار هم بدن نه فقط بیارین مثلا بگن ارزش همه بچه ها یکی است بگن عدالت یکی است بگن بچه اول و اخر یکی است فقط میگن بیارین 

مگه به این راحتیه؟ چند دهست با این شخصیت زندگی کردی تغییرش سخت و زمان بره. ممکنه حتی چند سال طول بکش ...

نماز ، معنویت این ها فکر نکنم تاثیر بده الان داداشم نه معنویت داره نه به کسی کمک گرده میکنه نه ایمان نه نه ورزش میکنه هیچی اما حرفش گوش دارند کلهوم تو خانه ما اینطوری است خواهرم بچه اول برای همین مهمه و یک مقداری قروک عصبی است و چون دختر هم است کلهوم همه ازش میترسند جرعت یک حرف گفتن ندارند داداشم هم پسر بزرگ خانه بهش میگن و باید ارزش داشته باشه اما منه بچه سومی یا اخری هیچ ارزشی ندارم 

یا اینکه به پیشنهادات من اصلا توجه نمیشه اخه من شخصیتی ندارم که پیشنهاد چرت بدم خیلی موقع هها پیشنها ...

راستش من هیچوقت پیشنهاد یا نظر نمیدم همیشه آجی بزرگم نظر میده دیگه حتی وقتی هم نظرمو میپرسین نمیدونم چی بگم میگم نمیدونم 

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

اره خیلی وقتا شده ولی بیخیال میشم

من نمیشم من مبارزم 

الان یک گوشی اشغال

میدونم کسی برام جور نمیکنه خودم دارم پول جمع میکنم گوشی جدید بخرم با اینگه پول توجیبی هم بهم نمیدن من سر این یکسال ایپاد اپل جور کردم این گوشی خرابهه و کلی چیز دیگه طوری که دوستام میگن بهت پول کسی نمیده چطوری پول میاری میخری دیگه روش های خودم مثلا کار پژوهشی گروهی ازمایشگاه داریم ۱۰۰ تومان میخوام نمیدونم فلان ۱۰۰ تومان یا گاهی یواشکی پول برمیدارم کلهوم یک سری تاکتیک خودم رو دارم دیشب هم رو روبیکا از چرخانده شانس رایگان ۱۳ تومان گرفتم یکسره پول جمع میکنم

راستش من هیچوقت پیشنهاد یا نظر نمیدم همیشه آجی بزرگم نظر میده دیگه حتی وقتی هم نظرمو میپرسین نمیدونم ...

خوب من میدونی هرموقع نظری دادم بعدا ها به حرفم رسیدن التبه نه ۱۰۰ درصد اما ۶۵ درصد رسیدن البته تازگی ها پوز میدهم وقتی حرفی میزنم گوش نمیدن بعدا میفهمن انجام بدن میام میگن دیدن گفتم دیدن درست گفتم این ها 

خوب من میدونی هرموقع نظری دادم بعدا ها به حرفم رسیدن التبه نه ۱۰۰ درصد اما ۶۵ درصد رسیدن البته تازگی ...

التبه ۸۵درصد ایده هام خوبه اما فقط اون ها به ۶۵ درصدش میرسند