2777
2789

شوهرم اصلا کار خونه انجام نمیده اعتقاد داره کار خونه با من کار بیرون خونه با اونه بعد اصلا کمک نمیکنه بهش میگم چرا کمک نمیکنی میگه هر موقع تو تو کارای بیرون خونه به من کمک کردی من تو کارای داخل خونه کمک میکنم بعد میگه چطور مردی که کارای بیرون تنبلی کنه و کمک بخواد مرد نیست مفلسه و بی عرضس ولی زن من اگه کمک بخواد کارش درسته بهش گفتم تو تو تایم خالی که برگشتی کمک کن گفت من خسته هستم 

گفت میبینی یه زن کارای خونه رو تو ۲ ساعت انجام میده یکی تو ۶ ساعت ایا دلیل میشه به اون زنه که ۲ ساعته تموم میکنه بگم بیاد حالا به کارای بیرون خونه کمک کن تایمت خالیه دقیقا همینو میگه میگه زنه وظیفش که کارای خونشو انجام داد میگه وظیفه منم درامد و کار کردن و بر طرف کردن نیاز های مادی رو انجام میدم پس دلیلی نمیشه بیام کمک کنم 

گفت اگر مثل  خونه تکونی کمک میکنم در واقع کمک میکنم 

بعد گفتم معمون اومد کمک کن سخته گفت واسه منم سخته یه مهمان بیاد دنیایی خرج رو دست من میزاره و به من فشار میاره تو تو خرج و هزینه مهمونی به من کمک کن و من تو کارای خونه و پذیرایی به تو کمک میکنم 

لال شدم نمیدم چی بگم

گفت اکر تو کارای بیرون خونه و پول دراوردن بهم کمک کنی منم کمک میکنم اگه شاغل باشی ولی وقتی تو کمک نمیکنی از منم انتظار کمک نداشته باش

اگه مرد کارش سخته و زن خانه داره

در حد هفته ای 1 ساعت کمک کنه خوبه

من شاغلم 

و کار همسرم سخته

از خدامه کمک نکنه

چون بلد نیستند بیشتر به هم میریزن 

فقط گاهی که دیر میام

یه ناهار بزاره خیلی خوبه 

حق با کیه گفتم طبق شرع و قانون حق شرعی و قانونی منه که کارای خونه رو نکنم اگه میکنم لطفه گفت طبق قانون و شرع حق شرعی و قانونی منه که ۴ تا زن عقدی و ۱۰۰۰ تا زن صیغه ای داشته باشم و اگه نمیکنم لطف منه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن هیچ وظیفه ای در قبال کار خونه نداره حتی یه استکان برداشتن طبق شرع میگم 

اگر همسرتون میگن تو توکارای بیرون کمکم نمیکنی بهش بگین مستقیم شاید نتونم کمکت نکنم اما خیلی از خرجا رو مدیریت میکنم از خواسته هام میزنم تا روی تو فشار نیاد کلا زن و مرد باید زندگیو باهم بسازن اونم با گذشت و ایثار با لج و لجبازی بچگانه فقط زندگی تلخ میشه

همسر منم کمک نمی کنه زیاد ولی میگه من میرم بیرون کار میکنم تو سهم کار کردن من کمکی بیار  من پولشو میدم  میگه وقتی که می خوام بزارم رو کار خونه رو کار خودم میزارم پولش برا کمکی تو 

منم ماهی دو سه دفعه کمکی میارم جای شوهرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

حقیقت اینه واقعا مردا هم خسته میان از سرکار 

منم انتظار کمکی ندارم ازش با اینکه گاهی دلخور میشم اما منطقی که فکر میکنم میبینم خسته اس واقعا نامردیه منم کار بخوام ازش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حق با کیه گفتم طبق شرع و قانون حق شرعی و قانونی منه که کارای خونه رو نکنم اگه میکنم لطفه گفت طبق قان ...

هیچ شرعی اجازه داشتن چهار زن و به این اقا نداده چون خدا تو قرانش بعد اینکه میگه چهارتا زن بگیرین بلافاصله میگه فقط اگر میتونین ب مساوات و برابری رفتار کنین اگر نه به یه زن اکتفا کنید یعنی تو قانون خدا هم چهار همسری درست نیست تا یه سری شرایط نداشته باشی که همه مردا ندارن 

زن هیچ وظیفه ای در قبال کار خونه نداره حتی یه استکان برداشتن طبق شرع میگم اگر همسرتون میگن تو توکارا ...

کنارم نشسته گفتم گفت طبق شرع حق منه اگه حرفمو گوش ندی بزنم زیر گوشت 

گفت طبق شرع حق نداری بدون اجازه شوهر بیرون از خونه بری حتی ختم پدرت باشه گفت طبق شرع ۴ تا عقد و بی نهایت صیغه حق منه 

گفت اگه اینارو قبول داری حرف از شرع بزن 

تازه گفت منم خیلی جا هواسم بهت بود لیوانی که میخوردم جمع میکردم و کار خونه اضافه نمیتراشیدم برات

من که شاغلم شوهرم اصلا و ابدا کمک نمیکنه خیلی هم سرم داد میزنه البته من بختم سیاهه کمتر کسی مثل منه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

هیچ شرعی اجازه داشتن چهار زن و به این اقا نداده چون خدا تو قرانش بعد اینکه میگه چهارتا زن بگیرین بلا ...

شوهرم وکیله گفته قران گفته عدالته رعایت کن میتونی اگه نکنی اون دنیا گناه داره گفت صیغه بدون رعایت حلاله و گفت ۷۰ درصد اماما و پیامبرا بیش از یکی زن داشتن گفته تو احادیث اسلامی که مکمل قرانه و قانون صریح امده

بنظرم از ته دل نمیگه خسته میشه اینجور میگه شوهر منم همینهبعدم بنظر من واقعیت همینه کار خونه وظیفه بنه کار بیرون وظیفه مرد 

جدیدا تو اینستا باب شده میگن غیر از اینه زن باید بابت هرکارش حقوق بگیره و...