2777
2789

بهش گفتم عصری میخام لباس بگیرم اینم داد زد ک چته اینهمه لباس(و من ۳ماه پیش ی شال گرفتم همیو کوبید تو سرم ک اره فلانی.. منم ۲سال مانتو نگرفتم گفتم دیگ برا تابستون یکی بگیرم)اینم با لحن لد ک واجبت نکرده مانتو کجا میخای بری چ غلطی میخای بکنی ک مانتو میخای 

درصورتی ک از مامانم بود پولش وپبود و  خودش حاضرم بگم ی قرون خرجم نکرده و کار نمیکنه 

حالا ب بهونه های مختلف از مامانم پول(زیاد در حد ۵۰۰و۶۰۰ ملیون)میگیره برا سرپایه ی کارش ک راه بندازه تهشم هیچ گ.وهی نمیخره تازه دو قورتو نیمشم باقیه 

حالا بگید چیکار کنم ک مامانم دیگ بهش پول نده بقرآن روانی شدم مامانمم ساده کل مولاشو میده این عوضیه گور ب گوری

این نیز میگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی زنها شوهری هستند

یعنی به واسطه ی یک مرد معتاد هم که باشه هویت میگیرن

دوست دارن برای مردان مفتخور خرج کنند 

من پدر و مادر شما رو نگفتم ،کلی گفتم

و اینکه چرا از مادرتون پول نمی گیرید که شما دوسال یک بار مانتو بخرید، و مادرتون چطور به پدرتون میلیونی پول میده بعد به دخترش ماهیانه نمیده

خوب به مادرت هم کمی....