2777
2789
عنوان

استادی رنگ مو

121 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها، من موهای مشکیمو رفتم آرایشگاه رنگ قهوه ای بلوطی گذاشتم، روز اول خوب بود اما الان داره همینجوری روشن میشه و من دوست ندارم

چیکار کنم؟

به جز رنگ کردن مجدد راهی هست؟

متاسفانه نه

مجدد باید رنگ گذاشته بشه البته مارک خوب 

تا پیگمنت مو قوی بشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ترکیب رنگ خوب شکلاتی برا روی موی مشکی میدونید؟

موی طبیعی خودتونه ؟ 

برام عکس بفرستید که مثلاً چه تناژ مو رو میپسندین 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آخه بعد از رنگ موهامو ویتامینه کردم میترسم رنگ‌بذارم خراب بشه

بله باید آبرسانی به موهاتون انجام بشه و حسابی تغذیه اش کنید 

به نظرتون اگه فقط بالا قسمت پیشونیمو تیره کنم بد میشه؟

بله دو رنگ میشه 

بالا تیره میشه و پایین روشن میمونه 

و قسمت پایین بخاطر اینکه مجدد رنگ نخورده 

ممکنه روشن تر هم بشه و تفاوت خیلی واضحی دیده میشه 

رنگ موهای شکلاتی و فندقی یه پیگمنت قرمز مانندی روی مو ایجاد میکنن 

از این بابت که اوکی هستین ؟ 

رنگ موهای شکلاتی و فندقی یه پیگمنت قرمز مانندی روی مو ایجاد میکنن از این بابت که اوکی هستین ؟

خودتون یه رنگ مو طبیعی تیره که قرمزی ایجاد نکنه بهم پیشنهاد میدید؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
خودتون یه رنگ مو طبیعی تیره که قرمزی ایجاد نکنه بهم پیشنهاد میدید؟

مگه دودی زیتونی بزنید که رنگ قرمزی نداشته باشه 

ولی در کل روی موی طبیعی شما هر رنگی بزنید چون پایه نداره رنگ ب اون صورت باز نمیشه 

رنگ هفت دودی با شش زیتونی 

اندازه هم قاطی میکنید با اکسیدان یک درصد که آسیبش هم کمتره میزنید ب موهاتون 

تا چند روز هم نمیشورین 

بعد هم از شامپوهای فری سولفات استفاده کنید