2777
2789
عنوان

کیا میان رژیم اب و عسل بگیریم

146 بازدید | 18 پست

من امروز شروع کردم

خیلی چاق شدم 

و اینم بگم دفعه اولم نیس پارسالم گرفتم البته برای درمان الرژی ام که عالی جواب داد 

الان چون الرژی ام برگشته میخام رژیم شروع کنم 

اگه بتونم میخام دو هفته بگیرم اگه کم نیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان من تو سه ماه چقد میتونم اضافه کنم 😅؟

روش خوبی نیست اما خودم چندسال پیش جواب گرفتم اولیش که  اصل کاری درست نجویدن غذا( دقت کن اکثر کسانی که چاقن زیاد لقمه رو نمیجون زود قورت میدن) دوم دوبل کردن غذات خخخخ

ضرر داره سیستم ایمنی میاد پایین بشدت غش میکنی به مرور زمان وزنتم برمیگرده و خیلی سخته درستش کنی عوار ...

از من فشار پایین تر نیس من قرص کلسیمم میخورم هفته ایی ام یدونه نوروبین میزنم 

بعدم این رژیم اب تنها خیلی فایده داره شما برو تو یوتیوب تحقیق کن طرف پرده گوشش بازسازی شده بعد رژیم حرف من نیس حرف استادهای دانشگاهش و خیلی چیزای دیگه

بالا نوشتم عزیزم یکی از بچه ها توی تاپیکش زده بود توی ۱۰ روز ۸ کیلو کم کرده

حواستون باشه یهو وزن کم کردن برای کبد و شاید اعضای دیگه هم مضر باشه

چندسال پیش یه خانومه همشهریمون رژیم میگیره از نزدیک درجریان نبودم اما طبق چیزی که شنیدم رژیم آب گرفته بود و خیلی هم لاغر شده بود و یه مدت رفت کما و بعدم فوت کرد دوتا دختر نوجوان هم داشت

میخوای بگیر این رژیم رو اما شام رو به هیچ عنوان حذف نکن یچیز سبک بخور حتی شده اندازه کف دست نون یا برنج اما حذف نکن شام رو برای مغز خیلی مضره

تو قرانم هست صبحانه و شام

/« ناهارو حذف کنی خیلی مفیده و بین صبحانه و شام هم وعده ی اصلی شام هست 

میگن امام رضا گاهی صبحانه و شام میخورده گاهی فقط شام