2777
2789

نمیدونم، یادم نمیاد، اکثر تصیمات زندگیم انصافا خوب بود با وجود همه موانع و سنگا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

جاهایی که زیادی به خودم سخت گرفتم مثلاً تو درس خوندن یا دنبال اینکه بهترین باشم تو هر چیزی. می‌تونستم گاهی بیشتر لذت ببرم و کمتر استرس بکشم. یه چیز دیگه هم اینکه کاش زودتر با تراپیستم شروع می‌کردم چون واقعاً کمکم کرد خودمو بهتر بشناسم.به نظرم بهترین سن برای تغییر هر وقت باشه که حس کنی آماده‌ای یه قدم جدید برداری

"👩🏻‍⚕️📚☕"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاهایی که زیادی به خودم سخت گرفتم مثلاً تو درس خوندن یا دنبال اینکه بهترین باشم تو هر چیزی. می‌تونست ...

سخت گرفتن زندگی خیلی بده منم خودم زیاد اذیت شدم سه بار کنکور  دادم باورت میشه

از اینکه سادگی کردم سر هرچیزی دل سوزوندم و همیشه کوتاه اومدمهروقت که فهمیدی موقشه فهمیدی باید تغیر ک ...

کوتاه آمدن زیاد به عادت دیگران تبدیل میشه و همیشه روت سوارن

کوتاه آمدن زیاد به عادت دیگران تبدیل میشه و همیشه روت سوارن

دقیقا 

اینایی ک میگن سکوت ال و بل چرت 

باید گاهی وقتا بلند داد بزنی حدشون رو بدونن

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ازدواجم 

خصوصا دومی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

پشت کنکور موندم 

الان باید فوق لیسانس رو گرفته بودم و مینشستم خونه با خیال راحت بچه داری میکردم 

اما الان هنوز لیسانسم رو نگرفتم و مثل ...تو گل گیر کردم و همین الان هم کتابم تو دستمه چون امتحان فاینال دارم و تازه ترم چهارم و بچم مهر ماه به دنیا میاد و مجبورم به وقتایی بچمو بسپرم دست مادرم یا مادر شوهرم برم دانشگاه 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

پشیمون نیستم 

هرکاری انجام بودم لابد نیاز بوده و ازش درس گرفتم 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷