2777
2789
عنوان

راننده اسنپ میفهمه نظر منفی نوشتم

385 بازدید | 38 پست

هفته پیش سوار اسنپ شدم راننده همین که ایستاد چند تا بچه با دوچرخه نزدیک بود بهش برخورد کنن راننده داد زد و یه فحش ۱۸+  شوکه شدم سوار شدم در طول رانندگی خیلی عصبی بود و دست انداز رو بد میرفت بعدم درخواست نقدی داشت که گفتم ندارم و مجبورم کرد کارت ب کارت کنم براش، نظر منفی براش نوشتم الان از اسنپ زنگ زدن و پرسیدن منم گفتم خاستم بدونم راننده متوجه میشه من بودم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونا هم به ما نظرات ثبت میکنن ما نمیفهمیم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
الان مثلا بفهمه میخواد چیکار کنه هان؟ اتفاقا به وقتایی راننده باید متوجه شه که اشتباه کرده

ولی دیگه اسنپ سوار نمیشم هزینه بیشتر میدم ولی آژانس محلمون سوار میشم

اما اسی الان بیشترشون درخواست کارت به کارت دارن چیز جدیدی نیست ماهم باید درکشون کنیم واقعا الان پول نقد دیگه کسی زیاد نداره

من تازه شمارمم گرفت اون سری برا اینکه برام شماره کارت بفرسته فک کنم اگه اینجوری میگفت بهت کلا قاطی میکردی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

یه بار من یه۵۰تومنی دادم باید ۱۰ برمیگردوند شماره کارت هم گرفت برنگردوند😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
😅ولی باتوجه به این اتفاق که برای الهه افتاد گفتم شکایتا رو ثبت کنم

خیلیم خوب کردی 

اما شکایت تنها فاییده نداره 

همیشه باید محتاط باشی 

وقتی خودت اسنپ میگیری، لوکیشین و مشخصات طرفو برای پدرت با کسی، شات بگیر بفرست که بدونن 

اگه جای دوری میری بگو پدرت بگیره 

الکیم که شده اولش به اسنپی زنگ بزنه 

اسنپیه دست از پا خطا نمیکنه دیگه شک نکن 

تا آخر مسیر لال میشه برات 

خب؟