2777
2789
عنوان

راننده اسنپ میفهمه نظر منفی نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 38 پست

امتیاز ها بعد ۱۰۰ تا امتیاز تغییر میکنه پس راننده متوجه نمیشه ، این راننده که گفتید حقش بود ولی لطفان تو امتیاز دادن یکم دستو دلباز باشید ، هیچ تاثیری رو درآمد نداره ، ولی تو این گرما و کرایه پایین یکم کار کردن از لحاظ روانی راحت تر میکنه

بجز کارت مسافر وقت شناش دیگه چه کارتایی هست ؟

به من خوش رفتار و وقت شناس قبلا داده بودن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتیاز ها بعد ۱۰۰ تا امتیاز تغییر میکنه پس راننده متوجه نمیشه ، این راننده که گفتید حقش بود ولی لطفا ...

منم عذاب وجدان داشتم که نظر منفی بنویسم ولی چندبار بود همچین برخوردهایی میدیدم ولی حرفی که ب بچه زد خیلی زشت بود بچه هم حرفشو تکرار کرد😔

ولی دیگه اسنپ سوار نمیشم هزینه بیشتر میدم ولی آژانس محلمون سوار میشم

این که بد تره 

پلاک شونو نمیتونی برداری 

اما با اسنپ هم لوکیشن داری 

هم پلاک 

هم مشخصات طرف 

هرچند تپسی خیلیییی امن تر از اسنپه 

اگه از اسنپ دلزده ای 

تپسیو پیشنهاد میکنم 

درجا پیگیری میکنه 

اما قبل این ماجرا گزارش میزدی اسنپ بیخیال بود، عینش نبود 

تپسی از اولم همین بود

اره منم دارم اینارو ولی دیگه بجز اینا هیچی نگرفتم

تازه اگه اونا امتیاز زیاد بدن به ما کلا اسنپ یا تپسی هم تخفیف میده به ما 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
جدی اونام راجب مسافر نظر ثبت میکنن؟ چه جالب من فکرمبکردم فقط خوش رفتار و خوش قول میزنن

اره من ۴ تا گزینه ای که میده رو میزنم برا مسافرام ، وقت شناس و خوش رفتار و تمیز نگه داشتن ماشین و اون یکی تو ذهنم نیست 

امتیاز ها بعد ۱۰۰ تا امتیاز تغییر میکنه پس راننده متوجه نمیشه ، این راننده که گفتید حقش بود ولی لطفا ...

دست و دلباز باشیم که راننده فک کنه هر غلطی کنه چیزیش نمیشه 

مثل اتفاقات اخیر

از چه لحاظ بهتره؟ احساس میکنم راننده های اسنپ بهترن

تپسی قبل این اتفاقاتم اگه گزارش میزدی خیلی پیگیری میکنه 

حتی زنگ میزنه 

ولی اسنپ نه 

البته جدیدا واسه رقابت چرا 

برای همین راننده های تپسی کلا مودبن

زیاد حرف نمیزنن

اگه گرم بود حتما کولر میزنن 

چون حین سفر ازت نظر سنجی میکنه ببینه کولرو زده یا نه 

هرچند نزن هم من میگم زده 

چون حس میکنم امتیاز ازش کم میشه 

و امنیتش به نظرم به خاطر پیگیری آنی بالاس

این که بد تره پلاک شونو نمیتونی برداری اما با اسنپ هم لوکیشن داری هم پلاک هم مشخصات طرف هرچند تپسی خ ...

تپسی اگه امتیاز منفی بدی فورا زنگ میزنن میپرسن

ولی راننده های اسنپ بهتره