2777
2789
عنوان

انجام انتخاب رشته فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 55 پست

تراز ۷۴۰۰ تبریز

دعوت میکنن؟ تجربی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز ۷۴۰۰ تبریزدعوت میکنن؟

من پارسال با این حدود شدم.

نمیدونم خواهرم بشه یا ن

چون ظرفیت کم شده واقعا 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بله عزیزم احتمالش هستالبته خب باز بقول خودتون مونده ب رقبا و ظرفیت

چرا ظرفیت کمتر شده امسال ؟ 

انتخاب رشته اش رو خودم انجام دادم

شهرهای دور رو نزدم مثل میانه و کوزه کنان

گفتم آواره نکنه خودشو 

چرا ظرفیت کمتر شده امسال ؟ انتخاب رشته اش رو خودم انجام دادمشهرهای دور رو نزدم مثل میانه و کوزه کنان ...

نمیدونم احتمالا چون سال های قبل زیادتر برداشتن

امسال کم کردن ک مازاد نیاد نیروها

خوب کردی عزیزم

اول اولویت خود تبریز مناطق مختلفش باشه بعد بقیه جاهای استان

🤍

ببخشید تراز داداشم ۸۰۰۰ شده منطقه۲ نهاییشم خوب داده 

حالا انتخاب رشته اول دبیریا رو زده ما میگیم ابتدایی بزنه چون همه ی اونایی که ترازشون خوبه دبیری میزنن رقابت سخت میشه ولی اونایی که ترازشون کمه ابتدایی میزنن و رقابت کمتره نظر شما چیه؟

ببخشید تراز داداشم ۸۰۰۰ شده منطقه۲ نهاییشم خوب داده حالا انتخاب رشته اول دبیریا رو زده ما میگیم ابتد ...

سلام عزیزم

این اشتباه رو نکنید

اصلا انتخاب رشته اینکه اول بیای اون ک تراز کمتری میخاد بزنی قبولیت بیشتره نیست

همیشه در انتخاب رشته از لول بالا شروع کنید

اول دبیری ها بزنید اون شهر هایی ک دوس دارید

بعدش ابتدایی

در ارزیابی اون میاد ب ترتیب از اول

امتیازش ب هر کدوم بخوره قبولی میده

انتخاب رشته هم ربطی به دعوت ب مصاحبه نداره 

دعوت با مصاحبه با ترازه

در اخر بعد مصاحبه با امتیاز نهایی قبولی میدن

پارسال دوست منم اول دبیری هارو زد بعد ابتدایی

دعوت هم شد اما خب نمره مصاحبه اش کم بود ابتدایی قبول شد

🤍

سلام میشه لطفا جواب بدیدداشتن سهمیه ۵ درصد ایثارگری تو دعوت به مصاحبه شدن تاثیری داره؟ چقدر ترازو می ...

سلام عزیز

خیر سهمیه تاثیری در دعوت ب مصاحبه نداره

وقتی کسی دعوت میشه اون موقع در قبولی نهایی براش تاثیر داره ، در قسمت مصاحبه

🤍