2777
2789

من خودم بچه اولم ، وقتی بچه دوم بدنیا اومده بود تعریف کردن میخواستم از بالکن  پرتش کنم وحدود یک ماه قهر بودم و نیومدم خونه خونه عموم موندم 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من که خیلی راحت باهاش کنار اومد خیلیم دوسش داره و باهم بازی می‌کنند 

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

منم درگیرم پسرم هی میخواد آبجیشو بزنه 😕

بهش بگو باید مراقبش باشی.سعی کن تو پسرت حس مسئولیت نسبت به خواهرش به وجود بیاری البته نه یهویی آروم اروم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بهش بگو باید مراقبش باشی.سعی کن تو پسرت حس مسئولیت نسبت به خواهرش به وجود بیاری البته نه یهویی آروم ...

۳ سالشه خیلی حالیش نمیشه

مشاور گفت براش وقت بذار نمیدونم اثر داره یا نه

دلتنگ خودمم 

هیچ کار خاصی نکردین یعنی باهم دوست بشنجنسیتشون چیه

دوتا دختر دختر من از اولم آروم و خوب بود الانم که آبجیش اومده همینجور آرومه باهاش بازی میکنه و منم کارداشته باشم مواظب آبجیش هست و میتونه نگه دارتش کاز خاصی نکردم فقط اینقدر بهش محبت میکنیم من و باباش که مطمعنه که این کوچولو نمیتونه جای اون و واسمون بگیره

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

۳ سالشه خیلی حالیش نمیشهمشاور گفت براش وقت بذار نمیدونم اثر داره یا نه

یکم هم بچه ی اولتون توی بد شنبه متاسفانه 

ولی انشاالله به مرور زمان درست میشه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من خودم بچه اولم.خیلی خوب کنار اومدم هیچ مشکلی نداشتم چون همون اندازه که به بچه توجه میشد به منم میشد هیچ بینمون قائل نمیشدن چه الان چه اون موقع ک ب دنیا اومد

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

من که بچه دوم بودم با اولی کنار نیومدم وگرنه داداشم خودش هی میگفت مامان یه اجی برام بیار، خیلی عاشقمه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

هیچی بچه سوم اوردم. حالا موندم چه جوری بچه سومم با بچه اول ودومم کناربیاد. فکر کنم باید بچه چهارم بیارم..واین دور این تسلسل باطل همینطور ادامه داره

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!