2777
2789

من خودم بچه اولم ولی یادمه مامان قبل اینکه زایمان کنه برام یه عروسکی گرفت شبیه بچه که غذا میخورد شیر میخورد و حتی گلاب به روتون دستشویی هم میکرد و من پوشکش هم میکردم یه جورایی بچه دومیه برام عادی شده بود و چون عاشق مراقبت از عروسکم بود از اون هم مراقبت میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه دوم هستم من بیشتر از خواهرم مجبورم نوه ی محبوب خانواده خواهرم یک جوری حرص میدادم که نگو

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

با اینکه دخترم اصصصصلن خواهر و برادر نمیخاست..ولی وقتی پسرم دنیا اومد فاصله سنیشون ۴سال ونیمه خیلی باهاش خوب برخورد کرد طوری که الان پسرم ۶ماهشه میسپارمش به دخترم که ۵ سالشه و من میرم حمام.ماشالله بش انقد دخترم فهمیده است..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

پسرم عاشق خواهر و برادره  حتما وقتی بزرگ شن دعوا پیش میاد بینشون 

ان شاالله ک بچه ها هیچ وقت تنها نباش و خواهر و برادر داشته باشن 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

دوران بارداری چنان آماده کرده بودمش که ثانیه شماری میکرد برای بدنیا اومدنش 

یه تصویر خیلی زیبا از بچه دوم ساختم براش وهمینطورکه خیلی هم ناتوانه وباید دوتایی کاراشو بکنیم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

۳ سالشه خیلی حالیش نمیشهمشاور گفت براش وقت بذار نمیدونم اثر داره یا نه

قطعا اثر داره.

بهش بگید ما این کوچولو رو برای تو دنیا میاریم که دوستت باشه و ... کلا بگید این بچه مال تو هست ☺️ 

براش وقت بزارید