2777
2789
عنوان

رمان قشنگ و ماندگار معرفی کنید

93 بازدید | 16 پست

ایرانی باشه. ژانر اجتماعی و عاشقانه. آب دوغ خیاری هم نباشه🙏🏻 ممنون میشم 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

بامداد خمار

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه کلیدر رو شروع کردم. قشنگیه فعلاایرانیشوهر اهوخانم آتش بدون دوددالان بهشتبامداد خمار و درادام ...

دالان بهشت خوندم:)

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
بامداد خمار سمفونی مردگانیه کتاب تازگی خوندم ژانر کمدیآبنبات هل دار خیلی خوووب بود البته این کتاب چن ...

سمفونی مردگان قشنگ بود

من تازه کلیدر رو شروع کردم. قشنگیه فعلاایرانیشوهر اهوخانم آتش بدون دوددالان بهشتبامداد خمار و درادام ...

کلیدر راجب چیه؟ 

الهه ناز اگه رمان از نودهشتیا میخوای بمون کنارم می‌گل

موضوعش چیه؟ 

اگه طنز هم می پسندی مجموعه آبنبات هل دار پسته ای دارچینینارگیلی و آخریش هم لیمویی

خیلی شنیدم تعریفشو