2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو ماهه🥹🎀

💓💓💓

انشالله سایتون مستدام باشه بالا سر فرزند گلتون و بهترین مادر دنیا باشین واسش و فرزندتون هم همیشه سالم باشه و از داشتن ی همچین مادری کیف کنه

چند سالتونه؟ حداقل از بین اینا یکی رو که میتونین؟ نه؟پله به پله پیش برینحداقل گیتار زدن رو یاد بگیری ...

۲۶ سالمه.. متاهلم..دوتا بچه دارم..موقعیت و اجازشو ندارم..خجالتی ام یه کم..هزینه کلاس هم نمیتونم بدم 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

همیشه دنبال یه زندگی ساده و بدون تنش بودم مثل خانواده‌ام و دور از اطرافیانم،ولی متاسفانه پرتنش ترین زندگی شامل حالم شد،یه چیزهایی تو زندگی مشترک دیدم و شنیدم بعضی وقتا حتی با خودم مرور میکنم باورم نمیشه این منم و این زندگیمه،بعضی وقتا نصف شبها از خواب میپرم فکر میکنم اینا همش خوابه،یعنی آرزو میکنم خواب باشه و این کابوس تموم بشه ولی تموم بشو نیست

۲۶ سالمه.. متاهلم..دوتا بچه دارم..موقعیت و اجازشو ندارم..خجالتی ام یه کم..هزینه کلاس هم نمیتونم بدم

سنتون خیلی کنه

جوونی هنوز خیلی واقعا میگم جوونین 

من بودم از امروز شروع میکردم کار میکردم تا پولشو داشته باشم و بعدشم میرفتم کلاس

شما خیلی جوونین برین دنبال آرزوتون میدونم سخته ولی واقعا ارزششو داره

ایشالا جیبت پره پول باشه هر جا که دوست داشتی بری عزیزم

انشالله😂😂 مررسی ازتون😍

من هیچی از خدا نمیخوام هیچ کدوم از این سفرا رو فعلا نمیخوام 

یه عالمه هدف دارم ک اول باید به اونا برسم 

انشالله بعدش😂💓

همیشه دنبال یه زندگی ساده و بدون تنش بودم مثل خانواده‌ام و دور از اطرافیانم،ولی متاسفانه پرتنش ترین ...

آدم همیشه از هر چی میترسه سرش میاد از هر چی خوشش میاد ازش دور میشه و اگه بخواد نگهش داره باید بهاشو بده

به نظرم زندگی هیچ وقت نمیتونه آروم باشه و یا ساده

یه زندگی قشنگ همیشه باید چالش داشته باشه 

ولی خب خدا رو چ دیدی 

شاید شد 

شاید ورق برگشت و از فردا نه از همین لحظه زندگیتون دیگه آرومِ آروم شد