2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن منظورم این بود که هدفی داشتین؟

آهان.

یکیش این بود که برم خارج کشور برا زندگی یا مسافرت

یکیش این بود که به ۱۶,17 سالگی برسم که الان تو اون سنم ولی هرروز آرزوی مرگ میکنم💔

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

آهان.یکیش این بود که برم خارج کشور برا زندگی یا مسافرتیکیش این بود که به ۱۶,17 سالگی برسم که الان تو ...

چرا فکر میکنین که الان نمیتونین بهش برسین؟ خیلی خیلی جوونین

اگه حالتون بده به دو تا تاپیک دیروزم ک راجب این‌گفته بودم ک حالم بده و متن آرامش بخش سر بزنین

مطمئنم حالتون خوب میشه

من از دیروز یه آرامشی دارم ک هیچکی نمیتونه بهمش بزنه

هنوز تو پونزده سالگیم گیر کردم در صورتی که داره سی سالم میشه دوست داشتم مامان داشته باشم🙂

💓💔💔

هعی امان از نامردی های روزگار 

انشالله صد برابر خدا واستون جاشونو پر کرده باشه 

چرا فکر میکنین که الان نمیتونین بهش برسین؟ خیلی خیلی جوونیناگه حالتون بده به دو تا تاپیک دیروزم ک را ...

اتفاقا چند ماهیه که برا یه هدف دیگه دارم تلاش میکنم.اینکه بتونم گوشی که می‌خوامو بگیرم.ارز دیجیتال کار کردم تو مغازه ها طی کشیدم ولی گوشی گرون شد و الان دوباره باید چند ماه دیگه کار کنم یا دوباره تو ارز ریسک کنم که بتونم بخرمش و الان دیگه دارم حس میکنم سر شدم.دیگه ذوقی براش ندارم دیگه برام مهم نیستش فقط چون تا اخرای راه اومدم گفتم تا تهش برم.

اتفاقا چند ماهیه که برا یه هدف دیگه دارم تلاش میکنم.اینکه بتونم گوشی که می‌خوامو بگیرم.ارز دیجیتال ک ...

همین هم خوبه

اینکه آدم جا نزنه خیلی خوبه

و مطمئنم موفق میشین همیشه پشت در بسته یه شیر هست که به آدم حمله کنه و ما فرار کنیم و یادمون بده که به پشت در رسیدیم

مطمئنم شما هم نزدیکشین امیدوارم از پس امتحانش بر بیاین💓

باور دارم که آدما اگه خودشونو باور داشته باشن به خیلی چیزا بخوان میرسن 

همین هم خوبهاینکه آدم جا نزنه خیلی خوبهو مطمئنم موفق میشین همیشه پشت در بسته یه شیر هست که به آدم حم ...

مرسیی.انشاالله

💓💔💔هعی امان از نامردی های روزگار انشالله صد برابر خدا واستون جاشونو پر کرده باشه

کی و چی میتونه جای مامانو پر کنه؟همیشه مامان بد داشتن بدتر از پدر بد داشتنه اما هیچکس درباره ش صحبت نمیکنه و همیشه صحبت درباره ی اونایی که پدر خوبی نداشتن

زیر ۱۸ ریپلای نکنن وگرنه میخورمشون💖💕💘💞💝💓💗