2777
2789

کلا تو مملکت ما زن جز اموال و ابزار جنسی مرده

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اهدای تخمک کجا رفتی؟ 

اهداس دیگه درسته؟ ینی پول نمیگیری بابتش؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

برای دوستم میخواستم بدم . کلینیک نازایی برو . من پول نمیخواستم ولی فک کنم ۲۰. ۳۰میدن

تخمک کشی میگن خیلی درد داره 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تخمک کشی میگن خیلی درد داره

تخمک کشی با بی هوشیه و اصلا دردی نمیفهمی

اما بعضیا بعدش هایپر میشن وممکنه اذیت بشن 

برای من که خیلی راحت بود

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

تخمک کشی با بی هوشیه و اصلا دردی نمیفهمیاما بعضیا بعدش هایپر میشن وممکنه اذیت بشن برای من که خیلی را ...

هایپرمیشن ینی چی میشن

هایپرمیشن ینی چی میشن

بعضیا بعد از عمل تخمدان و اگه حادتر باشه شکمشون اب میاره.در بدترین حالتم ممکنه به ریه هم برسه .اما اکثرا مواقع خیلی راحت و بدون درده.اگه بخان هایپر نشن کلا غذاها وخوارکیهای شور باید مصرف کنند و پروتئن زیاد مثل تخم مرغ اب پز من خودم تخمه و روزی ۳ .۴ تا سفیده تخم مرغو یکجا میخوردم سینه مرغم خوبه 

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...