2777
2789

عزیزان شما وقتی یه تصمیمی میخواید بگید این تشویق کننده کورکورانه نیست که به دادتون تو ی یه تصمیم میرسه این روانشناسی زرد نیست که تو علاقه داشته باش همه سختیا اسون میشه

اونی دلسوز تره و اون فردی برات وقت گذاشته که بدی هاشم میشینه برات میگه تا جایی که تجربه داره از سختیاش حتی ریزه کاریش اطلاع میده!هرچند سخت باشه ولی خب الان سخت باشه بهتره تا بپره وسط جریان و بفهمه که سخته

من کامنتمو از روی این افراد ناپخته که بی خود و بی جهت میخوان یه نفرو ناامید کنن ندادم خواستم بهش بگم ببین دوسش داری درست ولی این قضایاهم هستا...

چون حقیقتا تو این حوزه کم خودکشی نداشتیم

علت اینکه خیلیا حس خوشبختی نمیکنن هم اینکه صرفا شیرجه میزنن تو چیزی که دوستش دارن و بعد شوک بهشون وارد میشه و خشکشون میزنه که اوه...چقدر با تصورم فرق داره

دقیقا مثل ازدواجه!!!

باید همه جوره بهش نگاه کرد!

دقیقا 

۹۰ درصد دانش آموزان بدون اطلاع از اینکه اصلا چه خبره تو این رشته میان 

اصلا گل و بلبل نیستتت

تازه داستان هاش شروع میشه

فقط 50 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو اون تاپیک گفتم شما وقتی تو پزشکی نبودی نمیتونی مطلق بگی نه سخته نمیتونی همه پشیمونن اگه خودکشیه برا همه رشته ها هست همه قشری هست شاید یه تعدادی برا سختی درسه باقی مشکل روحیه  ک برا همه پیش میاد 

عزیزم من تو اون تاپیک گفتم شما وقتی تو پزشکی نبودی نمیتونی مطلق بگی نه سخته نمیتونی همه پشیمونن اگه ...

اها ینی از نظر شما رشته ی اسونیه؟از خودمم درنیاوردم والا همخوابگاهیمو میدیدم و لمسش میکردم به علاوه یه مثل داریم که درسشو داروها میخونن پزشو پزشکا میدن پولشو دندونا میبرن درسته؟

مطلقا سخت از دروس دارو رشته ای نیست ولی به خاطر ایندش تو پزشکی خودکشی زیاده و نیاز دوتستم که بیانش کنم وگرنه میتونستم مثل بقیه بی مسئولیت صرفا تشویق کنم

اها ینی از نظر شما رشته ی اسونیه؟از خودمم درنیاوردم والا همخوابگاهیمو میدیدم و لمسش میکردم به علاوه ...

آفرین اگ ب سختیه دارو باید خودکشی کنه ولی اگ بکنه هم بلد نیست چون جامعه پزشک محوره و اخبارش سریع میپیچه اینکه تو سختی مطلقن چرت محضه هم تفریحو دارن هم زندگی مگه اینکه ب زور سهمیه و ده سال پشت کنکور قبول شن

@دایناسور_صورتی‍

نیازی نبود تاپیک بزنید!

تاپیک زدن برای دیگران ممنوعه!

من تو تاپیک قبل براتون توضیح ندادم؟ مشکلش چی بود که براش تاپیک زدید

دوباره ارجاعتون میدم به پست اولتون تو اون تاپیک که به استارتر گفتید خیلی سنت رفته بالا در صورتی که اینطور نیست

و...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آفرین اگ ب سختیه دارو باید خودکشی کنه ولی اگ بکنه هم بلد نیست چون جامعه پزشک محوره و اخبارش سریع میپ ...

من مطلق نگفتم ولی غالبا همینه!و نیاز دپنستم که طرف مقابلم بدونه خداقل وارد این رشته میشه وارد شوک نشه 

شما به موضوع انتخاب کورکورانه علاقه دارین؟کشیک ها۱۲ساعته از کی تاحالا سختی مطلق حساب نمیشه؟

نیازی نبود تاپیک بزنید!تاپیک زدن برای دیگران ممنوعه!من تو تاپیک قبل براتون توضیح ندادم؟ مشکلش چی بود ...

من چون صددفعه مجبور شدم توضیح بدم تاپیک زدم عزیز دلم قصد بدی نداشتم فقط خواستم بهتر توضیح بدم

من مطلق نگفتم ولی غالبا همینه!و نیاز دپنستم که طرف مقابلم بدونه خداقل وارد این رشته میشه وارد شوک نش ...

وضعیت پیرا پزشکی و خبر دارین  ک اونجا میگفتین بهتره یدونه پرستاری استخدامی داره ک وضعیت شیفتاش بد تر پزشکیه دارو هم شیفت نداره کار نداره مثل پزشکی اشتباهه دندونم رتبه خیلی خوب میخواد و فرسودگی داره 

وضعیت پیرا پزشکی و خبر دارین ک اونجا میگفتین بهتره یدونه پرستاری استخدامی داره ک وضعیت شیفتاش بد تر ...

دقیقا درسته 

اون طرف قضیه پیرا رو که متوجه بودن خواستم پزشکی هم متوجه باشن

منم البته نمیگم دارو و دندون گل و بلبله 

در اصل هیچی گل و بلبل نی برا همین با چشم باز باید انتخاب کرد

من چون صددفعه مجبور شدم توضیح بدم تاپیک زدم عزیز دلم قصد بدی نداشتم فقط خواستم بهتر توضیح بدم

حرف شما درسته که حقیقت رو باید گفت

ولی خب این فقط نیمی از حقیقته

نیمه ی دیگش اینه که دیر نشده و میتونه موفق بشه

این حرف که سنت رفته بالا نمیدونید چقدرررر آدما رو از درون نابود کرده ، بهترین روزای عمرشون و بهترین فرصت هاشون رو به خاطر همین جمله ی تلقینی دیگران از دست دادن

این که سنت رفته بالا درس برای چیه ، سنت رفته بالا چرا ازدواج نکردی ، سنت رفته بالا پس کی بچه بیاری و...

البته منظورم به شما نیستا، بلاخره ما به این جمله عادت کردیم و ناآگاهانه و طبق عادت ممکنه به دیگران انتقال بدیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)