2777
2789

بچه ها ما خونه رو گذاشته بودیم برای فروش و خیلی برای فروشش عجله داشتیم چون خونه ای که پیدا کرده بودیم داشت فروش میرفت 

حتی دو بار تا پای معامله رفتیم و خیلی الکی الکی مثلا سر ۲۰ تومن پول کنسل شد و خیلی اعصاب خوردی کشیدیم 

خلاصه گفتم خدایا چیکار کنم خونه زود فروش بره زدم تو گوگل و دیدم چند تا از دوستان راه حل هایی گفتن که برای خودشون جواب داده بود منم گفتم پناه بر خدا امتحان میکنم ان شالله که خیره

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

بگو مامانم اینا یه خونه بازسازی کردن میخوان بفروشن اگه جواب بده دعات میکنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشون این بود که با گلاب و زعفران جوهر درست کنید و‌ روی کاغذی که نوشته و خط نداشته باشه سوره کوثر‌رو بنویسید و توی خونه بزنید 

یکی دیگه هم بود که اگر خواستید پیدا میکنم میفرستم براتون 

با این دوتا کار خونمون ۵روزه فروش رفت شکر خدا🙏🏻

بگو مامانم اینا یه خونه بازسازی کردن میخوان بفروشن اگه جواب بده دعات میکنم

برای من که جواب داد همین یک هفته پیش 

ان شالله که جواب بگیرن عزیزم

یکیشون این بود که با گلاب و زعفران جوهر درست کنید و‌ روی کاغذی که نوشته و خط نداشته باشه سوره کوثر‌ر ...

بفرست خدا خیرت بده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها این هم مورد دیگه بود که انجام دادم نکته به نکته 

هم بنویسید هم روی اب ۷بار بخونید و چهار سوی خونه اب رو بریزید