2777
2789

پدرم خیلی باهام مهربون و شوخه. کافیه چیزی بخام تو همون روز واسم میاره. کلی پول میده و... خلاصه خوبه

ولی کافیه ازم اشتباهی ببینه.  میاد عین شکنجه های زندانی منو میزنه. در این حد   (البته همیشه نمیزنه فقط وقتایی ک خیلیی عصبی بشه)

موهامو میکنه. صورتمو داغون میکنه

دیشب منو زد زیر چشمم کبود شد🥲💔تازه ک خاستن غذا بخورن من تو اتاقم بودم صدام زدن نرفتم.. شنیدم ب مامانم میگه اگه اون نخوره منم اشتهایی ندارم. بعد اومد تو اتاقم از دوتا دستام منو گرفت گفت باید بیای سرسفره ب زوور. منم بخاطرش رفتم.

من هنوزم بابامو نمیشناسم. چرا اینجوریه بنظرتون..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات مشکل داره احتمالا دوقطبی هم باشه به هرصورت اصلا نرمال نیست تشخیص مشکل با متخصص هست .

مشکلش اینه که مدت زیادیه استرسی شدید شده یعنی نباید عصبی بشه. با اینکه سنش کمه

بابا..

حاضرم هرروز بزنتم هر بلایی دلش میخواد سرم بیاره فقط باشه..

پشت در بیمارستان به بی کس ترین حالت ممکن نشستم ..این من .. دیگه من نمیشه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

اون ۲ ساله استرسی شده و میره دکتر بعضی وقتانمیدونم ذاتا اینجوره یا از استرسشه

ببین قطعا یه مشکلی هست ، من و داداشمم بچه بودیم چون خیلیییی اذیت میکردیم بابام عصبی میشد میزد ،اما کلا آدم خوبیه و از وقتی بزرگ شدیم دیگه اینجوری نیست 

بابا..حاضرم هرروز بزنتم هر بلایی دلش میخواد سرم بیاره فقط باشه..پشت در بیمارستان به بی کس ترین حالت ...

عزیزمم🥲💔💔امیدوارم از بیمارستان ب سلامتی بیاد بیرون

ببین قطعا یه مشکلی هست ، من و داداشمم بچه بودیم چون خیلیییی اذیت میکردیم بابام عصبی میشد میزد ،اما ک ...

نمیدونیم مشکلش چیه واقعا.. البته اون ذاتش اینه مهربونه ولی وقتی عصبی بشه انگار ی ادم دیگه ای میاد بجاش

نمیدونیم مشکلش چیه واقعا.. البته اون ذاتش اینه مهربونه ولی وقتی عصبی بشه انگار ی ادم دیگه ای میاد بج ...

شما خودت برو پیش روان پزشک حالت بابات بهش توضیح بده تا راهنماییت کنه ، حداقل دارو میده بهش بدی 

شما خودت برو پیش روان پزشک حالت بابات بهش توضیح بده تا راهنماییت کنه ، حداقل دارو میده بهش بدی

اون دوسه باری بخاطر استرسش رفت روانپزشک

یه ساله قرص مصرف میکرد الان دیگه نمیخوره

هنوز ۳۹ سالشه نمیدونم چ بلایی بود سرش اومد🤦🏻‍♀️

اون دوسه باری بخاطر استرسش رفت روانپزشکیه ساله قرص مصرف میکرد الان دیگه نمیخورههنوز ۳۹ سالشه نمیدونم ...

عزیزم بلاخره باید قلقشو پیدا کنی ، مثلا چیکار می‌کنی عصبی میشه؟