2777
2789
عنوان

یعنی آبله مرغونه

66 بازدید | 5 پست

سلام . یکی از دوست هام آبله مرغون گرفته .. من ایشون رو چهارشنبه هفته پیش دیدم و اون موقع حالش کاملا خوب بود .. چهارشنبه ای که گذشت ( یک هفته بعد انگار ) سردرد شدید داشتم و یکم تب که زود قطع شد ..و بعد خوب شدم .. علائم دیگه ای ندارم جز اینکه بعضی وقت ها یکم بدنم میخاره .. که البته اونجاها دونه و .. نیست .. ولی میخاره .. دیشب یک دونه پشتم دیدم .. نمیخاره و شبیه جوش های سرسفید و چرکیه بیشتر.. حالم هم کاملا خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه آبله مرغون چیه دیگه منم فقط همین علایم رو داشتمشاید فقط دو سه تا آبله خیلی کوچیک زدم بعد چند ...

نباید شدید تر باشه علائم؟ .. و اینکه اخه من الان هیچیم نیست .... 

نباید شدید تر باشه علائم؟ .. و اینکه اخه من الان هیچیم نیست ....

نه بستگی به خودت داره

مثلا داداش من خیلی سرحال بود ولی آبله زده کلی پشتش

ولی من یک روز حالم بد بود و سرگیجه داشتم ولی آبله های دردناک نداشتم ، خارش هم داشتم یک دو شب