2777
2789

داره زندگی و خانواده و ارزش هارو از بین میبره و موفق هم شده...

هی فامیل سمی خانواده سمی پدر مادر سمی ...

همه رو بد نشون میده و صله ارحام رو از بین برده، همه رو گوشه نشین کرده با یک گوشی تو دست...

همسایه از همسایه بدش میاد،

برادر زاده و خواهر زاده از عمو عمه و خاله دایی

خواهر برادر نسبت ب هم حسود 

پدر مادر هم شدن سمی...

صله ارحام باعث برکت و خیر هست ک از بین بردن و کلی عواقب پشتش اومد، مثل همین افسردگی و حس تنهایی ک یک نمونشه...

دمت گرم 👌👌👌

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا نابود شدیم

خوده من الان مدتهاست اعتیاد دارم به مخدر نی نی سایت، اصلا نکشم نسخ میشم😩

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینکه درست ولی با این گرونی و تورم چجوری مهمونی بدیم؟ما جایی نمیریم که کسیم نیاد ولی باز میان

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ما‌ که کلا قطع ارتباطیم ربطی هم به فضای مجازی نداره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خیلی خیلی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اینکه درست ولی با این گرونی و تورم چجوری مهمونی بدیم؟ما جایی نمیریم که کسیم نیاد ولی باز میان

همه چیز ک شام و ناهار نیست، الان دیگه حتی برای ی چای کسی خونه کسی نمیره بسکه همه از هم زده شدن 

همه چیز ک شام و ناهار نیست، الان دیگه حتی برای ی چای کسی خونه کسی نمیره بسکه همه از هم زده شدن

آره اینو قبول دارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..