سلام. من دخترم ۸ماهشه و سینه خیز میره و راحت میشینه و وسایل میگیره بلند میشه. جیغ میزنه گاهی وسایل ازش میگیریم یا برادرش زیاد نازش میده. دندون در نیاورده. ۵ماهگی بابا گفت بعد دیگه فراموش کرد. ۷ماهگی دس دسی رو یادگرفت همش میزد الان خیلی کم میزنه. خوب میخابه هر دو ساعت که بیداره دو سه ساعت هم میخابه. میخاستم بدونم بچه های شما هم یه چیز یاد میگرفتن بعداز مدتی از سرشون میپرید؟ مثلا همین دس دسی کردن که الان خیلی کم انجام میده. این نت لعنتی راجع به اوتیسم نوشته خیلی ترسیدم.در ضمن بابا ماما این چیزا هم نمیگه اصلا. از دوران نوزادی فرزند اولم ۱۲سال گذشته چیزی یادم نمیاد از دوران نوزادی☹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واکسن ۱۸ماهگیشو زدین؟ کی ماما بابا رو گفت؟ خیلی در مورد واکسن ۱۸ماهگی بدمیگن
تا همین 4 ماهه پیش بابا رو میگفت ولی مامانو نه، تا این حد مه نگران صحبت کردنش هم بودم،ولی توی دوماه صحبت کردنش زمین تاااااا آسمون فرق کرد، کلی کلمه جدید یاد گرفت
واکسن 18 ماهگی نه برای دختر اولم زیاد سخت بود نه دوم