2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا اولی اومده .

هری پاتر بد نیست ولی اونقدر هم محصولاتش خوب نبود .

بقیه عکسا نیومده 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان اومد دومی .

بین این دو تا هری پاتر کاربردی تره . فریدا زیاد کاربردی نیست . هری پاتر هیجان انگیز تره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من پیشنهاد می کنم به جای پک از یه برند نامرغوب که ممکنه اون فرد اصلا استفاده نکنه یک یا دو قلم از یه ...

شیگلم نامرغوبه؟😂😂😂😂حرفای خنده دار نزنید توروخدا

شیگلم نامرغوبه؟😂😂😂😂حرفای خنده دار نزنید توروخدا

بله عزیزم

شیگلم یه برند نامرغوب چینی هست که بخاطر تبلیغات و ظاهر جذابی که داره به فروش خوبی رسیده

برای همین برای هدیه دادن به بقیه باید مطمئن باشید که اون فرد حاضره ازش استفاده کنه یا خیر تا پولتون رو هدر نداده باشید

بله عزیزمشیگلم یه برند نامرغوب چینی هست که بخاطر تبلیغات و ظاهر جذابی که داره به فروش خوبی رسیدهبرای ...

عزیزم اولا چین نه سنگاپور، که سنگاپور جز قوی‌ترین کشورها توی بازار جهانیه و خود شیگلم جز 17 برند محبوب آرایشی توی دنیاست💗

ضمنا من راجع‌به اینکه کدوم خوشگل‌تره نظر خواستم اما شما انگار عادت دارین دخالت کنید توی چیزای نامربوط

عزیزم اولا چین نه سنگاپور، که سنگاپور جز قوی‌ترین کشورها توی بازار جهانیه و خود شیگلم جز 17 برند محب ...

محبوب لزوما مرغوب هم نیست

مثل برند شین که در زمینه پوشاک همین نقش رو داره

شما مگه سهامدار این برند هستید که اینطوری دارید گارد می گیرد در مقابل یه توضیح که با یه سرچ ساده هم می تونید صحت و سقمش رو بسنجید. 

در سایت عمومی نظر پرسیدید پس جنبه داشته باشید که قرار نیست همه شما رو تایید کنند

ضمن اینکه من فقط یه توضیح کلی دادم که برای هدیه دادن این مورد رو هم در نظر داشته باشید. شما چرا گارد گرفتید رو نمی دونم؟!!!

چون خیلی ها حاضر نیستند از محصولات این برند استفاده کنند

محبوب لزوما مرغوب هم نیستمثل برند شین که در زمینه پوشاک همین نقش رو دارهشما مگه سهامدار این برند هست ...

چون شما آداب اولیه‌ی معاشرت رو بلد نیستین عزیزم، یاد بگیرین درمورد چیزی که نظرخواهی شده نظر بدین نه عین قاشق نشسته خودتونو بندازین وسط🌹