2777
2789
همين من كلي مانتو كتي دارم اماالان توخيابون ميبينم همه شوميز پيراهن دكمه دارميپوشن رنگارنگ ك ارزونم ...

اره منم مانتو ساده و تک رنگ زیاد دارم و وسوسه میشم رنگی رنگی بخر فعلا جلو خودمو گرفتم چون میخوام عمل کنم نباید ولخرجی الکی کنم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مانتو کتی سوزن دوزی که پارسال مد بود و خریدم دارم هنوز قسمت نشد عید بپوشمش پارسال مسافرت بودیم امسال یکی از عزیزامون فوت کرد الانم بیرون گرمه وگرنه میپوشیدم مگر مهمونی خاصی دعوت شیم بپوشم فعلا که دعوت نشدیم ولی خیلی شیکه مانتو کتی البته به نظر من 🤕😑😊

من مانتو کتی سوزن دوزی که پارسال مد بود و خریدم دارم هنوز قسمت نشد عید بپوشمش پارسال مسافرت بودیم ام ...

اره بنظرم هميشه مده ايشالا يجاي خوب با دل خوشي وشادي بپوشيش عزيزم