2777
2789
عنوان

تولد برای پسر پنج سالم

84 بازدید | 15 پست

سلام.یک ماه دیگه تولدشه معمولا تو خانه بازی میگیرم ولی امسال گفتم کمتر هزینه کنم .به نظرتون تولد تو خونه خوبه یا پارک؟

تو خونه سخت نیست؟آپارتمانیم و اندازش متوسط هست 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمانهاتون تعدادش چقده....

اگه پارک باشه همه همکلاسی‌های مهدش رو دعوت میکنم تقریبا ۱۴ نفر

اگه خونه باشه با خودش ۷ تا بچه با مامانها

کیارو دعوت میکنی؟ من تولدارو تو خونه در حد ده نفر خانواده های خودمون گرفتم تو اپارتمان،. امسال تو مه ...

همکلاسیهاش 

کیارو دعوت میکنی؟ من تولدارو تو خونه در حد ده نفر خانواده های خودمون گرفتم تو اپارتمان،. امسال تو مه ...

غذا چی درست میکنی؟من اصلا حوصله آشپزی برای تعداد زیاد ندارم

آره تو مهد کافی نیست پسر من دوست نداره تو مهد میگه چون کادو بهم نمیدن

تجربه : 

توی خونه میخوای بگیری بگیر ولی برای سرگرم شدنشون برنامه داشته باش مثلا مسابقه های ساده ترتیب بده . و ساعت مهمونی رو هم محدود کن که اخرش بدونن باید برن وگرنه بی نظمی میشه میرن سراغ وسایلت سرک میکشن توی اتاقا  و .... وسایل یا اسباب بازی های حساس هم سردست نذار

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه پارک باشه همه همکلاسی‌های مهدش رو دعوت میکنم تقریبا ۱۴ نفراگه خونه باشه با خودش ۷ تا بچه با ماما ...

.منم دخترم مرداد ۵سالش میشه توب خونه باغ میگیریم براش

البته اگه هوای شهرتون خوبه .مبتونی پک تهیه کنی .هزینه زیادی هم نمیخاد بکنی..توی هر پک، یک ساندویچ مینی..آبمیوه و پفیلا و پاسیل مبتونی براری..هم توی خانه هم پارک میتونی سرور کنی

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
غذا چی درست میکنی؟من اصلا حوصله آشپزی برای تعداد زیاد ندارمآره تو مهد کافی نیست پسر من دوست نداره تو ...

یه نوع غذا میذارم من، مهمونای من بچه نیستن، تزیین و میوه و تنقلات و کیک... ما که تولدارو کادو میبریم تو مهد

تجربه : توی خونه میخوای بگیری بگیر ولی برای سرگرم شدنشون برنامه داشته باش مثلا مسابقه های ساده ترتیب ...

غذا چی بدم؟

سرگرمی چی‌مثلا؟بیشتر دوستهاش پسر هستن فکر نکنم زیر بار سرگرمی برن

ولی درست میگی سرگرم کردنشون تو خونه سخته

یه نوع غذا میذارم من، مهمونای من بچه نیستن، تزیین و میوه و تنقلات و کیک... ما که تولدارو کادو میبریم ...

آها. نه مهد پسر من کادو نمیدن 

تولد هم نهایت ده دقیقه طول میکشه

غذا چی بدم؟سرگرمی چی‌مثلا؟بیشتر دوستهاش پسر هستن فکر نکنم زیر بار سرگرمی برنولی درست میگی سرگرم کردن ...

ساندویچ مرغ یا الویه . بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی 

توی نت بزن بازیای ساده برای تولد ایده زیاده ببین کدوم قابل اجرا هست برات . باید مثل یه مربی مهد دور خودت جمعشون کنی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
.منم دخترم مرداد ۵سالش میشه توب خونه باغ میگیریم براشالبته اگه هوای شهرتون خوبه .مبتونی پک تهیه کنی ...

منم دوستت دارم تو باغ بگیرم ولی دوره فکر نکنم همه دوستاش بیان

ساندویچ مرغ یا الویه . بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی توی نت بزن بازیای ساده برای تولد ایده زیاده ب ...

وای پشیمون شدم از تو خونه گرفتن