بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️
من شکم داشتم قبل بارداری بعد زایمان تا یک سال همه بهم میگفتن حامله ای بازم. 🤦🤦. با اینکه رژیم میگرفتم کوچیک نمیشد یکسری مشکل درست شد رفتم دکتر زنان آزمایش و سونو انجام دادم تنبلی تخمدان پیدا کرده بودم دارو داد کوچیک شد بعد یک سال. الان دو سال میگذره همچنان شکم دارم و آب نمیشه با اینکه هم رژیم دارم هم ورزش میکنم.
منم شکمم بزرگ بود دو بار حامله شدم موقعه زایمان بستگی به بچت داره اگه خیلی شیر بخوره ازت شکمت کوچیک میشه اگه نه کم بخوره شکمت کوچیک نمیشه هیچ چاق تر هم میشی