2777
2789
عنوان

میخوام برم تو يه خونه زندگی کنم که😭

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
میگن شکایت کنید خب تا خیلی طول میکشه بازم بعدش بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنیم؟شکایت کنیم چقدر طول ...

شکایت نمیخوادبرو بنگاهی که معامله کردی بگو تاریخ بزنه از این تاریخ تا دو ماه فرصت داره خالی کنه 

شکایت نمیخوادبرو بنگاهی که معامله کردی بگو تاریخ بزنه از این تاریخ تا دو ماه فرصت داره خالی کنه

شوهرم هر شب داره میره بنگاه طرف خالی نمیکنه میگه قرداد دارم

بنگاه دار میگه شکایت کن از صاحب خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئن هستین ؟خدا کنه این طور باشه

بله ما خودمون قبلا مستاجر بودیم میدونم این قانونه تو قرارداد هم هست مگه اینکه دستی بین خودشون نوشته باشن و بنگاه نرفته باشن که بعیده چون معمولا میرن کد رهگیری میگیرن که معتبر باشه 

۷ ماه برن خونه پدر و مادر 😦😦😦

بهتره تا برن تو یه خونه ای که شیشه و گاز ندارع 

چه ایرادی داره ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تا دی ماه خیلی دیگه هست خبیک هفته دو هفته نیس که این کار و کنیم

خب عزیزم شرایط خاص برات پیش اومده 

بهتره تا بری یه خونه ای که امنیت نداری ...

شیشه نداره ،گاز نداره....

بچه نداری ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫