2777
2789

بچه ها ما اسفند خونه خریدیم خونه ای که مستاجر داشت و صاحب خانه گف خرداد تخلیه میکنه و اینو توی قولنامه هم نوشته

حالا که خرداد رسیده مستاجر میگه من تا دی قرداد دارم بلند نمیشم و ماهم خب این خونه مستاجریم و باید بلند بشیم یا ۴ میلیون بیاد رو کرایه که نمیتونیم بدیم ما

حالا شوهرم یه خونه پیدا کرده نه شیشه داره نه امتیاز گاز داره میگه باید بریم اونجا💔

اون خونه خیلی جاش بده و باید از خونه خالش گاز بکشیم اونجا

نمیشه اسباب رو بذارید انبار خودتون برین خونه پدر مادر تا دی ماه که خونه تحویل بگیرید ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ای که خریدیم صاحب خونه کل پول و گرفته به جز ۱۰۰ میلیون که تو رهن این خونه ای که میشینیم هستای خ ...

بهش بگید مگه نگفتی خالی میکنه اگ خالی نکنه ۱۰۰ تومن رو بهت نمیدیم میشه برای اجاره تا اون موقع

میگن شکایت کنید خب تا خیلی طول میکشه بازم بعدش بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنیم؟شکایت کنیم چقدر طول ...

چقد پول رهنتون کمه، به نظرم جا به جا نشین به صاحب خونه بگین کرایه رو کم میکنین تا اون موقع 

میگن شکایت کنید خب تا خیلی طول میکشه بازم بعدش بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنیم؟شکایت کنیم چقدر طول ...

شما باید اجاره نامه مستاجر رو چک میکردید موقع خرید 

الانم از مالک شکایت کنید شاید تونستیئ به نتیجه برسید 

خونه ای که خریدیم صاحب خونه کل پول و گرفته به جز ۱۰۰ میلیون که تو رهن این خونه ای که میشینیم هستای خ ...

طبق قانون مالک میتونه دو ماه زودتر به مستاجر بگه بلند شه و بنگاه رو در جریان بذاره شما الان بگید دوماه دیگه باید خالی کنه ربطی نداره تا کی قرارداد داره 

بنظرم بگردید حتی شده یه سوییت کوچیک پیدا کنید ولی حداقل شرایط خود خونه خوب باشه . تا دی ماه وسایل اضافه ات رو باز نکن فقط ضروری ها رو بچین و استفاده کنید