2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسیدم مقصد حتما گزارش میزنم الان جونم مهمتر از پوله

اونکه صد در صد

منظور میگم باید بهش بگی چرا لغو نمکنی، تعارف نداربم که

رانندع ها باید به این درک برسن که با مطرح کردن این خواسته نا ب جا باعث میشن استرس ب طرف وارد شه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

تعرفه همونه اما میگه لغو کن که کمیسیون اسنپ ندم

وای این کارو نکنیدااا

اگه لغو کردید و به مسیر ادامه داد هر بلایی سرتون آورد دور از جون دیگه اون مقصر نیست و یعنی شما اصلا مسافرش نبودید

مگه اخبار رو نمی بینید

هرگز وقتی تو ماشین هستید لغو سفر نزنید

خب قبلش نگفت از اول سوار شدن تا الان هنوز سفر رو تایید نکردهوسط جاده گفت

گ ه خورده راننده  نمیخای ک جریان الهه خدای نکرده سرت بیاد

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

اسی چی شدی سالم رسیدی ایشاله؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بله خداروشکر با استرس و هر چی بالاخره به مقصد رسیدمبعدشم برای طرف گزارش زدم

خدارو شکر سلامت رسیدی

خوب کردی

طرف وقتی رفته اسنپ این شرط رو پذیرفته ک باید درصد بده دیگه بعدش این ادا اصولاشون چیه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤