2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار حالا سالم برسونه بعدش یه گزارش درست و حسابی براش میزنم

اتفاقا الان باید ثبت کنی که سالم برسی !

بهش بگو چرا شروع سفر رو نزده و اگه نزنه زنگ میزنی پشتیبانی

یکمم حواستو جمع کن از این به بعد اینارو قبل اینکه از شهر دربیای بگی 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بزار حالا سالم برسونه بعدش یه گزارش درست و حسابی براش میزنم

ببین اصلا دلت براش نسوزه 

این که هنوز سفر رو تایید نکرده نترسیا ولی مشکوک میزنه 

وقتی رسیدی یک ستاره بده و گزینه ها رو هم ثبت کن 

از اسنپ زنگ میزنن ببینن مشکل چی بوده 

براشون بگو 

تا تایید نکنه ماشین نمیاد برات !

عکس بفرستم برات که تایید نکرده ؟

سفر رو تایید نکرده که من سوار شدم 

دیدی وقتی سوار میشی راننده می‌کنه که سوار شدی و ساعت میخوره ابن هنوز تایید نکرده 

عکس بفرستم برات که تایید نکرده ؟سفر رو تایید نکرده که من سوار شدم دیدی وقتی سوار میشی راننده می‌کنه ...

ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنم

سوارم شدی بهش بگو دکمه مسافر سوار کردم بزنه، بعضی وقتا یادشون میره، باید بهشون بگی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنمس ...

اگه جلوترم پولو بزنه هم یه جوردیگه خطرناکه طرف خیالش ازپولش راحت میشه یهو وسط راه پیادش میکنه

ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنمس ...

یه مدت این کارو میکردم 

بعد طرف هنوز به مقصد نرسیده پایان سفر میزد

به خاطر همین جدیدا نقد میدم

اگه جلوترم پولو بزنه هم یه جوردیگه خطرناکه طرف خیالش ازپولش راحت میشه یهو وسط راه پیادش میکنه

جان؟ چرا باید همچین خریتی کنه؟ 😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی