کیف_بافتنی مدیر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 عنوان چرا راننده های اسنپ اینجوری شدن | مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 147 پست همش میگن لغو کن سفر بین شهری و جاده ای میگه لغو کن 1404/03/17 | 11:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرقدیمیsara عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 2573 خب قبلش نگفت از اول سوار شدن تا الان هنوز سفر رو تایید نکردهوسط جاده گفت تا تایید نکنه ماشین نمیاد برات !
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1595 بزار حالا سالم برسونه بعدش یه گزارش درست و حسابی براش میزنم اتفاقا الان باید ثبت کنی که سالم برسی !بهش بگو چرا شروع سفر رو نزده و اگه نزنه زنگ میزنی پشتیبانییکمم حواستو جمع کن از این به بعد اینارو قبل اینکه از شهر دربیای بگی به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
melodi568 عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1571 بزار حالا سالم برسونه بعدش یه گزارش درست و حسابی براش میزنم ببین اصلا دلت براش نسوزه این که هنوز سفر رو تایید نکرده نترسیا ولی مشکوک میزنه وقتی رسیدی یک ستاره بده و گزینه ها رو هم ثبت کن از اسنپ زنگ میزنن ببینن مشکل چی بوده براشون بگو
کیف_بافتنی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 تا تایید نکنه ماشین نمیاد برات ! عکس بفرستم برات که تایید نکرده ؟سفر رو تایید نکرده که من سوار شدم دیدی وقتی سوار میشی راننده میکنه که سوار شدی و ساعت میخوره ابن هنوز تایید نکرده
mamieli67 عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 13134 پس شرکت اسنپ بیکاره براشون مشتری جور کنه بعد اینا کمیسیون ندن
medrik عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 6962 عکس بفرستم برات که تایید نکرده ؟سفر رو تایید نکرده که من سوار شدم دیدی وقتی سوار میشی راننده میکنه ... ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنمسوارم شدی بهش بگو دکمه مسافر سوار کردم بزنه، بعضی وقتا یادشون میره، باید بهشون بگی دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی
ارشیای_مامان عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 1479 ببین خجالتو بذارکنار بهش بگو چرا سفرو تایید نکردی..همین الانم یه اسکرین شات از اطلاعاتش برای یکی بفرست
کیف_بافتنی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 ببین اصلا دلت براش نسوزه این که هنوز سفر رو تایید نکرده نترسیا ولی مشکوک میزنه وقتی رسیدی یک ستاره ب ... عجیب مشکوک میزنه میگه کجایی هستین بعد میگه عهه من زنمم فلان قومیته
ارشیای_مامان عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 1479 ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنمس ... اگه جلوترم پولو بزنه هم یه جوردیگه خطرناکه طرف خیالش ازپولش راحت میشه یهو وسط راه پیادش میکنه
کیف_بافتنی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 ببین قبل اینکه راننده برسه شما پول رو پرداخت کن، گفت لغو کن بگو من دیگه پرداخت کردم نمیتونم لغو کنمس ... یه مدت این کارو میکردم بعد طرف هنوز به مقصد نرسیده پایان سفر میزدبه خاطر همین جدیدا نقد میدم
کیف_بافتنی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 ببین خجالتو بذارکنار بهش بگو چرا سفرو تایید نکردی..همین الانم یه اسکرین شات از اطلاعاتش برای یکی بفر ... میگه تایید نکردم که شما لغو کنین دیگه
medrik عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 6962 اگه جلوترم پولو بزنه هم یه جوردیگه خطرناکه طرف خیالش ازپولش راحت میشه یهو وسط راه پیادش میکنه جان؟ چرا باید همچین خریتی کنه؟ 😂 دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی
ارشیای_مامان عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 1479 یه مدت این کارو میکردم بعد طرف هنوز به مقصد نرسیده پایان سفر میزدبه خاطر همین جدیدا نقد میدم من تا مقصدو نبینم پول نمیزنم براشون نکن این کارو
کیف_بافتنی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9012 تا تایید نکنه ماشین نمیاد برات ! اسکرین شات که فرستادم دیدی؟