2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر و جادو و طلسم

1498 بازدید | 7 پست

اگه اعتقاد داری بخون 

اگ فکر میکنی برات سحر و جادو درست کردن 

باید سرکه را با پودر قلیاب ترکیب کنید. یکی از این روش ها غسل سرکه و قلیاب برای باطل شدن طلسم است. و یا درب ورودی خانه و چهار طرف خانه بریزی این ترکیب بوی بسیار نامطبوع و لجن مانندی دارد. زمان استفاده از این ترکیب یک ربع قبل از غروب آفتاب است واقعا مؤثره و 

تو فروشگاه های اینترنتی میفروشن 

یک صلوات بفرستید 

درسته که میگن بری مشهد از خادمین بپرسی میگن کجا وایسی در ضریح امام و همه طلسمات باطل میشه؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که میگن بری مشهد از خادمین بپرسی میگن کجا وایسی در ضریح امام و همه طلسمات باطل میشه؟

اره منم شنیدم 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره منم شنیدم

حالا من و دختر عموم قصد کردیم بریم مشهد

اصلا باورت نمیشه 

ظاهر ما رو ببینی

نمیدونم چرا افتاده به دلمون دوتایی بریم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من با ی پسری دوست بودم که خیلی دوسم داشت انگار مادرش زیاد به من راضی نبود واقعا نمیدونم چرا ی روز بی دلیل گذاشت رفت از بعد از اون کارام پیش نمیره درسم مونده افسرده شدم تا میام درس بخونم ی بلایی سرم میاد ی خانومی بهم گفت از سمت پسره قفلم کردن این میتونه کمکم کنه؟یعنی استفاده از غسل سرکه و قلیاب