2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا ذاتشون خرابه

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤

تو رو به قرآن هیچ وقت فکر خیانت هم نکنین شما زن ها تحمل دارین ولی ما از هم میپاشیم به معنای واقعی کلمه نابود میشیم 

هر وقت زبونم لال فکرش اومد تو ذهنتون به یاد داشته باشین چه بلایی سر طرف مقابل تون میاد 

تو رو به قرآن هیچ وقت فکر خیانت هم نکنین شما زن ها تحمل دارین ولی ما از هم میپاشیم به معنای واقعی کل ...

یعنی چی شما زن ها تحمل دارید؟  😄

زن روحیه حساس تر و لطیف تری داره یا مرد؟ 

بله متاسفانه حس میکنم برای زن ها آسون تره چون ذات ما مردا انتظار کثافت بودن رو میطلبه ولی زن ها ستون ...

آهان شما رو يادم اومد

وقتي ديدين چه واكنشي داشتين؟ اونا چه توضيحي دادن؟

نتونستين با قضيه كنار بيايد و همسرتون ببخشيد

آهان شما رو يادم اومدوقتي ديدين چه واكنشي داشتين؟ اونا چه توضيحي دادن؟نتونستين با قضيه كنار بيايد و ...

فکر کنم اشتباه گرفتین 

ولی آره بخشیدم ولی هیچ وقت نگام مث اول نشد سر آخر هم آدم بده منم

فکر کنم اشتباه گرفتین ولی آره بخشیدم ولی هیچ وقت نگام مث اول نشد سر آخر هم آدم بده منم

شما مگه نبودين كه توي دوران عقد هستين و گفتين به خاطر خيانت خانمم ميخوام جدا بشم؟

احتمالا براي اين آدم بده هستين كه عميقا نبخشيديد و هر روز بابت اون كار به روش هاي مختلف تنبيه ميكنيد.

شما مگه نبودين كه توي دوران عقد هستين و گفتين به خاطر خيانت خانمم ميخوام جدا بشم؟احتمالا براي اين آد ...

نه چون شکاک شدم 

چون پارانوئید شدم 

چون هزار بار بهم دروغ گفته شده دستش رو شده 

دیگه نمیتونم بهش باور کنم