سلام دوستان عزیز. نمیدونم اینجا جای سوالم بود یا نهء ؟البته میدونم سایت بیشتر درباره خانم ها و نی نی و.. هستش
اما راجع به هز مشکلی سررچ میزدم نی نی سایت رو هم میدیدم و کاربرایی رو میدیدم ک به هم کمک کردن.. البته مشکل من راجع به خودمه..
پسر هستم و 24 سالمه از شیراز.
متاسفانه قبلا حساسیت فصلی داشتم.
چند وقت پیش 3 روز سرما خوردم و بعدش یه حمام رفتم ک همون روز گوشم درد گرفت و رفتم دکتر بهم امپول و قرص داد.. همه رو استفاده کردم اما تغییری نکزدم.. 3 روز یعدش باز رفتم.دکتز.. بهم باز امپول و قرص دادن و اثری نکرد . رفتم متخصص گوش" یلدا ایزدپرست" گفت.پشت پرده گوشت خیلی اب جمع شده... اونم میخواست انتی بیوتیک بنویسه... بهش گفتم من این دارو ها رو مصرف کردم اما فرقی نکردم...بهم گفت پس باید عمل بشی.. گفت برو عکس بگیر از گوشت اگه 2شنبه بیاری همین هفته عمل میکنیم.. مام امروز رفتیم عکس گرفتیم و.. گفتن 3 روز دیگه...
حالا یکی دوستام میگه چون این عمل برا اینه که پرده گوشتو یه سوراخ میکنن ک اون ابو بکشن بیرون و یه جیزی روش کار میزارن.. ممکنه ترمیم نشه بیا برو یه دکتر دیگه الکی الکی عمل نکن... ببیین اون چی میگه.. ولی بنظر خودم این دکتره اشتباه نمیگرد..
نمیدونم جیکار کنم گیج شدم.. اگه دیر هم برسم بهش؛ میتزسم اتفاقی بیافته پرده پاره شه یا هزار اتفاق دیگه.. لطفا راهنماییم کنید کسی سابقه این بیماریو داشته؟
عمل بکنم گوشم خوب میشه؟؟
لطفا اگه اطلاعی ندارید الکی نترسونید منو...
اگه کسی هم این عمل رو انجام داده بگه بدونم ک چقدر طول میکشه.. درد داره یا نه.. چچوریاس.. ممنون از همگی