2777
2789
تغییر دادن سرنوشت و مقدرات کاملا ممکنه ولی با یک تعهد محکم و تغییرات کلی در اخلاق رفتار عادتها شخصیت ...

درسته کاملا انسان تنها موجودی هست ک عقل داره و میتونه سرنوشتش رو تغییر بده

💔💔💔💔💔💔

دقیقا این درسته من همیشه فکر میکردم معلم میشم و با تلاش خودم شدم😁😁

خیلی خوبه که قانون رو نمونش روتوزندگیت دیدی 

و بهش رسیدی

ولی فکرکن که بااین قانون

میتونی بفهمی اون تجربیاتی که دوستش نداری

از کجا میاد

و تغییرش بدی

زندگی بااین دیدگاه

چقدرزیبامیشه

‌و البته یه دیدگاه فانتزی نیست

بلکه واقعیت این جهانه

که اکثرا نمیدونیم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه شما راست میگی بیخیال

اره بیخیال به بحث علمی تون ادامه بدین

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

علاوه بر این دنیا ... ما از زمانی که خلق شدیم قبل از این دنیا در عوالم دیگه ای هم زندگی کردیم

اونجاهم یکسری درسها رو گرفتیم

و یکسری امتحانهایی شدیم

نتایج اون امتحانها

در اتفاقات این دنیامون

نقش داشته و داره

پس برای تغییر سرنوشتمون

بهترین کار رجوع به مبداء و اصل خودمونه 

برگردیم به اون اتفاقاتی که در پس پرده ی این دنیامون

رقم زدیم

تو عوالم قبل

و اوناست که هنوز اثارش هست

پاکسازی کنیم

بهترین زمانم الانه

تا دهه محرم ...با استغفار و توبه و زیارت عاشورا 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خیلی خوبه که قانون رو نمونش روتوزندگیت دیدی و بهش رسیدیولی فکرکن که بااین قانونمیتونی بفهمی اون تجرب ...

اون حس های منفی رو دیگران در ما به وجود اوردن و تغییرش به قول شما کار خیلی سختیه چون رفته ته مغز ما ولی میشه با تلاش تغییرش داد تو دین ما به زبان و حرف های ک میزنیم خیلی تاکید شده حتی حرف هم تاثیر داره تو زندگی اینکه حرف منفی نزنیم یا مثبت صحبت کنیم

💔💔💔💔💔💔

شماموضوع تاپیک رو ول کردی اومدی اینجا درباره مشکی بودن قلب واسه خانماوقرمزبودن واسه اقایون کامنت میز ...

اون خانم پرسید چه رنگی هست منم جوابش دادم 

تمایلی به اظهار نظر در مورد موضوع تاپیک روشنفکرانه شما ندارم 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

اون حس های منفی رو دیگران در ما به وجود اوردن و تغییرش به قول شما کار خیلی سختیه چون رفته ته مغز ما ...

درسته ... تغییر دادن کلام و عادات کلامی یک بخش مهم از تغییر دادن مسیرای نادرست عصبی قبلی و ایجاد مسیرای عصبی جدید در ذهنه ... ما اهمیت زبان رو خیلی در قرآن و روایات داریم 

به نکته مهمی اشاره کردین

ولی اون دیگرانم ... نااگاهانه اینکارو کردن یا می کنن

وظیفه مااینه از ادمایی که میبینیم خیلی منفیه عادات و کلامشون دوربشیم تااثر منفی نزارن رومون

و دوم

ببینیم ایا خودمونم در این جنبه بااونها مشترکیم یانه ؟ 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اون خانم پرسید چه رنگی هست منم جوابش دادم تمایلی به اظهار نظر در مورد موضوع تاپیک روشنفکرانه شما ندا ...

خیلی ممنون خوشحال میشم حالا که تمایل به اظهارنظر درباره تاپیک روشنفکرانه بنده رو ندارید تاپیک رو ترک بفرمایید 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

دقیقا از روری نااگاهی هست حتی خودمونم انجامش میدیم اگ دقت کنیم

بله ما ضرباتی که تو زندگیمون میخوریم دقیقاازاینجامیاد که نااگاهانه زندگی میکنیم نااگاهانه رفتار میکنیم نااگاهانه عمل میکنیم

وقتی موج جدیدی در اجتماع میاد اصلا فیلتری نداریم برای اینکه بااون موج همراه بشیم یا نشیم درواقع از اثار اون موج جدید در سرنوشتمون کاملا بی خبریم

و همین زندگی نااگاهانه در نهایت ترکیبی از وقایع نامناسبو برامون رقم میزنه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خیلی ممنون خوشحال میشم حالا که تمایل به اظهارنظر درباره تاپیک روشنفکرانه بنده رو ندارید تاپیک رو ترک ...

من خودم تاپیکتو ترک کرده بودم شمام ذهنت معطوف به من نکن رشته افکار از دستت خارج میشه تاپیک به این مهمی نیاز به تمرکز بالا داره 

اگر ما به این باور برسیم که اززمانی که خلق شدیم تااینجای کار چند عالم رو پشت سرگذاشتیم و زندگی کردیم امتحان شدیم

و حالا نتیجش شده این چیزی که الان درش هستیم

قطعا واسه پاکسازی و اصلاح نتایج قبلی مون قدم برمیداریم

چون اون اثار قبلی در حال خلق رخدادهای بعدی هستن

یک تغییر مسیر کلی و اساسی

میتونه اروم اروم توی یه روند تکاملی

سرنوشت جدیدی برامون بسازه...

به شرطی که ادامه بدیم

عجول نباشیم

و تواین مسیر خدا و اهل بیت ع 

بهترین کمک کننده و راهنما بهمون هستیم

اهمیت حضور در حرم امامان ع و امام زادگان

خیلی زیاده مادراین مکانها رشته ها و مسیرای عصبی تاریک رو پاره میکنیم و بانور اهل بیت ع رشته های جدیدی میسازیم

الله نور السماوات و الارض

فی بیوت اذن الله ان ترفع و یذکر فیها اسمه 

نور خدا در این مکان ها بسیار زیاده 

لطفا برای ساختن یک سرنوشت خوب

تلاش کنیم 

سرنوشتی متفاوت از انچه دیگران

نااگاهانه

باهاش درارتباطند

تجربه بیماری .. مشکلات مالی .. پیری ..تنهایی...طلاق...و درگیربیمارستانها و دکتر و ... بودن

همش از همون مسیرای غلط میاد

و باهربار پاک سازی ما.

یک دسته نور جای اون رشته های تاریک رو میگیره

و باادامه دادن

کم کم نور میمونه و بس

بجای اون سیاهی ها

دختر نازم تموم زندگیم 🦋