2777
2789
عنوان

کار کردن خانمها

249 بازدید | 24 پست

سلام من 37 سالمه از سال 1386 دارم کار میکنم پارسال اواخر اسفند از شغلم استعفا دادم و الان حدود دو هفته هست جایی مشغول به کار شدم اما اصلا دیگه نه توان کار کردن دارم نه ذوق کار کردن .... میترسم اینجا هم استعفا بدم و بعدا پشیمون شم اما واقعا هرروز با زور پمیشم میام سرکار ................... بعد من مجدد به همسرم رجوع کردم خداروشکر شرایط مالی هم بد نیست  ---از طرفی هم دوست دارم مادر بشم فکر کنم تا الان هم دیر شده --- میشه در مورد این دوتا مسئله راهنماییم کنید

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بشی خیلی سخته

مسئولیت هات زیاد میشه

اگر از اون دسته آدم هایی ک بچه ت رو مادربزرگ ها و مهد بزرگ کنن که خب میتونی شغلت رو ادامه بدی اما اگر خودت بخای کنار بچه ت باشی نمیرسی بری سر کار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگه کارت رسمی و دولتی باشه حیفه استعفا بدی اگه نه استعفا بده برو تحت نظر متخصص زنان باش منم دخترمو ۳۷ سالگی دنیا آوردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگه کارت رسمی و دولتی باشه حیفه استعفا بدی اگه نه استعفا بده برو تحت نظر متخصص زنان باش منم دخترمو ۳ ...

واقعا؟ پشیمون نیستی ؟ سخت نیست؟

اگه میتونی هر ماه واسه خودت بیمه رد کنی باردار شو و بشین خونه به زور سر هیچ کاری نمیتونی بمونی

آره میدونم بلاخره خسته میشم حالا این ماه نه ماه دیگه

واقعا؟ پشیمون نیستی ؟ سخت نیست؟

نه بابا دنیای من شده این بچه اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی،

بچه بیاد حوصله ات سر نمیره فوقش برو کلاسهای هنری یا باشگاه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه بابا دنیای من شده این بچه اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی،بچه بیاد حوصله ات سر نمیره فوقش برو کل ...

عزیز دلم خوش به حالت برای منم دعا کن

شما اولین چیزی ک باید انجام بدی درحال حاضر مادر شدنه

چون متاسفانه زمان یائسگی اومده پایین و این شانس رو از خودت نگیر

منم ۳۷ سالمه و ب خاطر شرایط بد اقتصادی نمیتونم دومی رو بیارم..منم نگران بالا رفتن سنم هستم و تنهایی دخترم

تو سن بالا فقط وجود ی بچه گرما بخش زندگیته..اینکه اخر هفته‌ها ب امید اومدن بچت باشی خیلی لذت بخشه

عزیزم زندگیت مهمتره 

بنظرمن کارت را ول کن ی کلاس همسرداری آنلاین هم‌عضو بشو

ی کانال تربیت فرزند هم عضو شو

بچسب به زندگیت وبچه خوشکل وسالمی هم گیرت میاد

با زبان شیرینی هاش زندگیت شیرین میشه

من همسن شما هستم شوهرم نذاشت برم سرکار یابرخلاف قولش ادامه تحصیل بدم منم ۴تا بچه آوردم باهاشون سرگرم هستم

کلاس همسرداری تنهامسیر آرامش تو ایتا عضوشدم

زندگیم شیرین شد

تو هم تو گوگل بزن تنها مسیر آرامش کانال اصلیش عضو بشوببین چه جهان بینی ات عوض میشه نسبت به همسر و بچه و اینا

واقعا تنهامسیرآرامشه

فقط من پیام مربوط به زندگی اش میخونم البته