2777
2789
عنوان

کار کردن خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اولین چیزی ک باید انجام بدی درحال حاضر مادر شدنهچون متاسفانه زمان یائسگی اومده پایین و این شانس ...

حتمایزات بچه ات دوم....

ی روزی با خودش میاره

من ۴تابچه ام هرکدام ی روزی آوردن

پول ی زمین نداشتیم با آمدن بچه ام خونه بهمون پیشنهاد داد دوستش اونم اقساطی 

اینا همش کار خداست🙏

چ خوب..راستش کمی می‌ترسیم چون شوهرم شغل ثابت نداره و اینکه مستاجریم

بخدا درست میشه همچی

من ازدواج کردیم شوهرم سرباز بود

بچه اولم باردار بودم که شوهرم کار گیرش آمد

شاگرد مغازه شد

الان مغازه را خریدیم به لطف خدا اونم چقدر گران

خدا خورش روزی ما را تضمین کرده

دوتا بچه دوتا روزی

اصلا اگه میخای روزی ات زیاد بشه باید بچه بیاری

البته نیتت رضای خدا کن تا بچه صبور گیرت بیاد

عزیز دلم خوش به حالت برای منم دعا کن

ان شاالله خدا بهت عنایت ویژه کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی درکت می‌کنم، شرایط سختیه وقتی حس می‌کنی هم ذوق کار رو نداری و هم خسته‌ای. از یه طرف فشار کار و از طرف دیگه دغدغه‌های خانوادگی و مادر شدن. 

اگر شرایط مالی خوبی دارید و امکانش هست، می‌تونی کمی به خودت فرصت بدی و استراحت کنی تا دوباره انرژی و انگیزه‌ات برگرده. بعضی وقت‌ها فشار زیاد باعث میشه احساس خستگی عمیق کنی و تصمیمات درست نگرفتی. 

اما اگر دوست داری مادر بشی و فکر می‌کنی دیر نشده، می‌تونی با پزشک مشورت کنی تا بهتر شرایطت رو بدونی و تصمیم‌گیری دقیق‌تری داشته باشی. در این راه حمایت خانواده خیلی مهمه. 

شاید در آینده بتونی کاری رو انتخاب کنی که هم با شرایطت سازگارتر باشه و هم بتونی به آرامش بیشتری برسی. 

متن تبلیغاتی برای کانال یوتیوب IR_TRADE: 

اگه دنبال راهکارهای بهتر مدیریت زندگی و کار هستی و دوست داری با روش‌های نوین کسب درآمد آشنا بشی، کانال IR_TRADE بهترین همراه توئه!
آموزش‌های ساده و کاربردی که کمکت می‌کنه با چالش‌ها بهتر روبرو بشی و مسیر موفقیتت رو هموار کنی.
همین حالا دنبال کن و تغییر رو شروع کن!