2777
2789

اول اینکه مثلا اینطوریه که چند ماه پیش عمه شوهرم مهمون مادرشوهرم اینا بودم اونوقت تولدش بود بعد واسش تولد که گرفتن میگفت که با حالت خجالتی ابرومو بردید جلو داداشم که من ااان شمع تولد فوت کنم یا مثلا تمام تعریفاشون هول غیبت و مسخره کردنه مردمه و حرف های ابتدایی رفت و آمد با اونا دو دوس ندارم اما گاها ناچارم و واقعا این اذیتم میکنه🥴شوهرمم درسته تا قبل از من با اونا رفت و آمد میکرده اما خوب نمیخوام و دوس ندارم.

نمیگم فامیل هاب خودم خوبن اتفاقا اونا هم بدن اما توی جمع نشون نمیدن مسخره نمیکنن کسیو غیبت نمیکنن نهایتا با خودمون میخندیمو و شوخی میکنیم شما چجورید ؟ 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بله منم فامیل مادرین اینجورن و خیلی رابطه ندارم باهاشون

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بدون غر غر و به احترام همسرت باید ایشون رو تو مهمونی ها همراهی کنی

دیگه خیلی هم آدم زمان معاشرت نداره میشه نهایت هفته ای یک بار 

پس جای دلخوری درست نکن تو زندگیت 

ماهم همینطوریم جانم . ولی گاهی مجبوریم . انقد حرفای بد میزنن ک بچه هام یاد گرفتن . چن بار آخر انقد بی تفاوت بودم ب حرفا و تیکه ها و رفتارشون ک دیگه دعوتم نکردن🤌🏻

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دوباره تو جمعشون بگو چقد بی ادبین یا بی فرهنگی که این حرفارو میزنین دفعه سوم زبونشون میکنن اونجاشون

من باید به سری زن و مرد ۵۰ و۶۰ رو ادب کنم؟ هم درست نمیشن و هم اینکه به من چه و من هم بی ادب خطاب میشم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بله منم فامیل مادرین اینجورن و خیلی رابطه ندارم باهاشون

من‌حالا فامیل های پدر و مادرم ایچ کدوم ینطور نیستن با اینکه شوهرمم غریبه نیست فامیل اما نزدیک نیست اصلا خیلی تعجب میکنم و ناراحت میشم

واقعا شنیدن غیبت آزار دهنده ست 

بنظرم میشه روابط رو کم کرد اما قطع کردن اشتباهه ... چون انسان موجودی اجتماعی هست و گاهی ممکنه تو یکجایی یا یک زمانی به کمک احتیاج داشته باشه و اگر با همه فامیل هاش قطع ارتباط کنه نمیتونه کمک بگیره ...

ولی من یک زن عمو دارم واقعا هروقت خونشون میرم حس بد میگیرم ... هروقت منو میبینه انگار بی حوصله ست و پیشونیش هم اخم داره ... یکجوری اخم داره انگار یک باری ام روی پوشش یا اسالهاست بهش ظلم کردم در صورتی که اصلا آدمی نیستم اهل غیبت باشه یا کار اشتباه انجام ندادم ... ولی عجیبه جلوی پدر و مادرم اینجوری نیست و هیچ اخمی نداره و خوش رفتاره ... واقعا برام عذاب آوره 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

شما بدون غر غر و به احترام همسرت باید ایشون رو تو مهمونی ها همراهی کنیدیگه خیلی هم آدم زمان معاشرت ن ...

میدونمم خودمم اینطوری میکنم اما واقعیت اینه حرفاشون تو ذهنمه وثلا یه آقایی با یه خانمی که یکبار ازدواج کرده بود نامزد کرده بودن انقدر گفتن که اون مرده بدبخت شده بیچاره شده خونش خراب شده هم انرژی منفی میفرستن تو زندگی طرف و هم خوب گناه داره غیبت در حالی که فامیل های مامان و بابام اینو شنیدن فقط گفتن که خدا کنه خوشبخت بشن

من‌حالا فامیل های پدر و مادرم ایچ کدوم ینطور نیستن با اینکه شوهرمم غریبه نیست فامیل اما نزدیک نیست ا ...

کلا کار زشتیه 

اینجوری ک آدم بره مهمونی 

بساط غیبتشون بر پا باشه اصلا لذت بخش نیس 

تازه این حس ب آدم دست میده ک مورد بعدی هم ماییم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ماهم همینطوریم جانم . ولی گاهی مجبوریم . انقد حرفای بد میزنن ک بچه هام یاد گرفتن . چن بار آخر انقد ب ...

نه اتفاقا حرف های رکیک و زننده ندارن من ناراحت غیبت و تهمت و همچین حرفایی مثلا فلان دختر پس زده میگن یکی دیگه توی ویترین داده خوب گناه داره

من باید به سری زن و مرد ۵۰ و۶۰ رو ادب کنم؟ هم درست نمیشن و هم اینکه به من چه و من هم بی ادب خطاب میش ...

به ابن واضحی لازم نیست بگی وقتی ابن حرفارو میزنن تو یجوری رفتار کن که مثلا بدت میاد 

واقعا شنیدن غیبت آزار دهنده ست بنظرم میشه روابط رو کم کرد اما قطع کردن اشتباهه ... چون انسان موجودی ...

من واقعا کسایی که انرژی منفی بهم انتقال میدادن رو سعی کردم حذف کنم مثلا دوستم همش آه و ناله میکرد یه موقع دیدم شدم عین خودش رابطمو باهاش کم کردم

کلا کار زشتیه اینجوری ک آدم بره مهمونی بساط غیبتشون بر پا باشه اصلا لذت بخش نیس تازه این حس ب آدم دس ...

دقیقا خودم میدونم چقدر در نبود من پشت سرم حرف میزنن 🤦‍♀️