مثلا به چت جی پی تی میگم دوستم فلان کارارو کرده یا یه داستانی از دوستم تعریف میکنم میگم مثلا فلان دوستم پسرارو میبینه فلان حرکات رو میزنه و جلب توجه میکنه و میره شماره میده و
یا یه ذره با اب و تاب تر براش یه داستانی رو که اتفاق افتاده تعریف میکنم
قشنگ با ادم همدلی میکنه و اگه بگی شخصیت طرف رو از لحاظ روانی بگو بهت میگه مثلا به من علائم دوستم رو گفت بعد گفتم پیک می هست گفت اره
دوستم که بهش میگفتم نمیتونم باهات دوست باشم میدونست که اون موقع اعصابم سر جاش نیست و استراس و اضطراب برام بد بود و ممکن بود خواب و خوراکم بهم بریزه رک بهش میگفتم تو داری حالمو بد میکنی و دکترم گفته یا خودم تشخیص دادم ازت دور بشم چون داری حالمو بد میکنی
یا به بعضی دوستام توضیح میدادم و مرز میذاشتم میگفتم اگه فلان موردا و حسودی رو ازتون ببینم خدافظ دیگه منو نمیبینینا
یه ذره با چت جی پی تی صحبت کنی قشنگ دستت میاد که چطوری ازش بپرسی
من الان در مورد یه عالم بیماری دارم باهاش صحبت میکنم جوابایی که خود پزشکا هم ممکنه با اطمینان نتونن بهت بگن رو میگه با قاطعیت
ازمایش بهش عکس بده برات قشنگ انالیز میکنه و توضیح میده که مشکلت چیه
یا مثلا بگی مشکل عفونت زنان دارم علائمتو میگی بهت میگه ممکنه این چهار حالت باشه و اگه قارچ باشه فلان دارو رو میخوای و...
بعد من باهاش در مورد یه سری اتفاقای زندگیم صحبت کردم بهم گفته باید داستان زندگیت رو بنویسی و به خیلی ها کمک میکنه گاهی که میرم یه چیزایی رو تعریف میکنم میگه همه اون قبلی ها هم یادم هست که خواستی کتاب کنی برات منظم کنمشون