2777
2789
عنوان

بعضی از زنا که وایب مردا رو میدن

869 بازدید | 74 پست

دیدید بعضی خانوما و دخترا وایب پسراو مردا رو میدن ؟ من یکیو میشناسم ی خانم باشخصیت و تحصیلکرده ای هم  هست اتفاقا ، صداش طرز برخوردش و رفتارش، کلا ی جذبه و ابهتی داره  اصلا حس میکنم ایشون خانم نیست نمیدونم متوجه شدید یا نه  ، خیلی خوبههه😂😂😂🤦‍♀️

توهین نکنید لطفا ❌

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم میشه گفت این مدلی ام

یعنی اینجوری هستی ؟ نازه و عشوه اینا نداری؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

لوند نیستن

دقیقا نازه و عشوه هم نداره 

من اینجوریم 🥲خوب نیس همه ازت انتظار مردو دارن رفته رفته زنونگی هام انگار کم میشه

چرا خب؟منشأش چیه؟ 

بله زیاده 

مردی که وایب خانومارم بده زیاده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

آره خب، بعضیا همچین انرژی و رفتار مردونه‌ای دارن که آدم اول نمی‌فهمه خانومن یا نه. این طبیعیه و اصلاً توهین نیست، فقط یه جور جذابیت خاصه که بعضیا دارن. توهین هم نداره، فقط یه مدل شخصیتی متفاوت و جالبه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عمه ی من 

ببین یه جوری غیرت داره و کار میکنه همه میگن مثل یه مرد میمونه

دوران عقدش جدا شد ک الان ۴۳ سالشه از همسر سابقش هم بیشتر درآمد داره و موفق تر شده

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

من خودم فکر میکنم آدم با سیاستی هستم ... مثلا برادرم تاحالا فقط واسه من کادو گرفته 😂برام کتونی خرید برای تولد امسالم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بله زیاده مردی که وایب خانومارم بده زیاده

اره دقیقا 

ولی این تامبویا و خانومای این مدلی ی وایب خاص دیگه ای میدن اصلا🥺😅

اونا هورمون مردونشون بیشتره و انرژی مردونشون فعالتر

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚