دیدید بعضی خانوما و دخترا وایب پسراو مردا رو میدن ؟ من یکیو میشناسم ی خانم باشخصیت و تحصیلکرده ای هم هست اتفاقا ، صداش طرز برخوردش و رفتارش، کلا ی جذبه و ابهتی داره اصلا حس میکنم ایشون خانم نیست نمیدونم متوجه شدید یا نه ، خیلی خوبههه😂😂😂🤦♀️
توهین نکنید لطفا ❌
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
من اینجوریم 🥲خوب نیس همه ازت انتظار مردو دارن رفته رفته زنونگی هام انگار کم میشه
چرا خب؟منشأش چیه؟
آره خب، بعضیا همچین انرژی و رفتار مردونهای دارن که آدم اول نمیفهمه خانومن یا نه. این طبیعیه و اصلاً توهین نیست، فقط یه جور جذابیت خاصه که بعضیا دارن. توهین هم نداره، فقط یه مدل شخصیتی متفاوت و جالبه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ببین یه جوری غیرت داره و کار میکنه همه میگن مثل یه مرد میمونه
دوران عقدش جدا شد ک الان ۴۳ سالشه از همسر سابقش هم بیشتر درآمد داره و موفق تر شده
بعضی از چالشها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیهگاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر میتونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون میده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨
من خودم فکر میکنم آدم با سیاستی هستم ... مثلا برادرم تاحالا فقط واسه من کادو گرفته 😂برام کتونی خرید برای تولد امسالم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
ولی این تامبویا و خانومای این مدلی ی وایب خاص دیگه ای میدن اصلا🥺😅
اونا هورمون مردونشون بیشتره و انرژی مردونشون فعالتر
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚