2777
2789
عنوان

بعضی از زنا که وایب مردا رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 74 پست
گرایششون چی ؟ به طرف همجنس خودشونه یا نه مثل بقیه زنا ؟

بعضیاشون خیلی درگیر این وایب مردونه میشن گرایششون تغییر میکنه بعضیا اون تاثیرات هورمونی رو میگیرن مثلا صداشون بم میشه موی زائد زیرچونه در میارن رفتارشون خشن تر میشه ولی گرایششون ب جنس مخالفه حتی ی مورد اینجوری میشناسم زایمان کرده و بچه داره 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ی سری مردا چون خودشون ضعیف هستن از دخترای ضعیف خوششون میاد دخترای قوی و مستقل سهم مردایی میشن ک ...

رابطم برا همین خراب شد 

من جسور تر بودم 

من نترس تر بودم 

من برنامه ریزی میکردم 

من میبردم جلو همه چیو

پسره اعتماد به نفسش رفت

فداتم ولی نگاه فامیل بهم خوب نیست اونا انتظار ی آدم ضعیفو دارن من باب میلشون نیستم نه پوششی نه رفتار ...

مهم نباشه برات 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اخرای سال اینو گفت من خر فک میکردم دوستمه🥲

چ دارک شده بوده 

دختره خودش چجوری بود تیپ و استایلش؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

رابطم برا همین خراب شد من جسور تر بودم من نترس تر بودم من برنامه ریزی میکردم من میبردم جلو همه چیوپس ...

مشکل از تو نیست 

مشکل از پسر هست 

من دقیقا مثل تو هم 

ولی خیلی لوسم 

گاهی ی سری از پسرا رو میبینم حس میکنم اونا بچه ان یا حس میکنم من از اونه مردترم میفهمی چی میگم؟!؟

ولی حاضر به تغییر نیستم چون مشکل از من نیست از اطرافیانمه پس اطرافیانم و عوض میکنم

چ دارک شده بوده دختره خودش چجوری بود تیپ و استایلش؟

دخترونه منم تامبوی نبودم نمدونم چرا فاز برش داشته بود 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

مشکل از تو نیست مشکل از پسر هست من دقیقا مثل تو هم ولی خیلی لوسم گاهی ی سری از پسرا رو میبینم حس میک ...

منم اینجوری شد💔

من ازش توقع داشتم جسور باشه 

نمی تونست اصلا 

آخرشم بهم رریخت همه چی

منم اینجوری شد💔من ازش توقع داشتم جسور باشه نمی تونست اصلا آخرشم بهم رریخت همه چی

متوجه ام چی میگی 🫂

الان پسر تایپ ما خیلی کم شده 

خداروشکر ک بهم زد شد رفت چون در دراز مدت به خیانت طرف مقابل منجر میشد

متوجه ام چی میگی 🫂الان پسر تایپ ما خیلی کم شده خداروشکر ک بهم زد شد رفت چون در دراز مدت به خیانت طر ...

آره خیلی کمن💔

آره خوب هر جفتمون اذیت بودیم نه اون به من حس اقتدار میداد 

نه اون اعتماد به نفس داشت کنارم