دیدید بعضی خانوما و دخترا وایب پسراو مردا رو میدن ؟ من یکیو میشناسم ی خانم باشخصیت و تحصیلکرده ای هم هست اتفاقا ، صداش طرز برخوردش و رفتارش، کلا ی جذبه و ابهتی داره اصلا حس میکنم ایشون خانم نیست نمیدونم متوجه شدید یا نه ، خیلی خوبههه😂😂😂🤦♀️
توهین نکنید لطفا ❌
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
گرایششون چی ؟ به طرف همجنس خودشونه یا نه مثل بقیه زنا ؟
بعضیاشون خیلی درگیر این وایب مردونه میشن گرایششون تغییر میکنه بعضیا اون تاثیرات هورمونی رو میگیرن مثلا صداشون بم میشه موی زائد زیرچونه در میارن رفتارشون خشن تر میشه ولی گرایششون ب جنس مخالفه حتی ی مورد اینجوری میشناسم زایمان کرده و بچه داره
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فداتم ولی نگاه فامیل بهم خوب نیست اونا انتظار ی آدم ضعیفو دارن من باب میلشون نیستم نه پوششی نه رفتار ...
مهم نباشه برات
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗