2777
2789

بحداخسته شدم این چ زندگیه اخه اون برای خودش پول درمیاره  گناه من چیه اخه.باخانوادش ی حیاط میشینیم مادرش ازاول سردمون کرد اونقد ازمن پیشش ایراد گرف ک پوستش اینجوره چشمش اینجوره قدش اینجوره خلاصه میگم کلا از هم دگ سرد شدیم الان بیشتر از ۳ ماهه رابطه هم نداریم توکوه میمونه گوسفند میچرونه توماه ی بار شاید حموم بره شاید.همش دنبال رفیق.شب روز توکوهه فقط ظهرا میاد ناهار میخوره بارفیقش میره هرروز باید براشون ناهار درست کنم بابچه کوچک.بچمم ۱ سالشه اصن ن ب ماسر میزنه ن ب بچش اهمیت میده انگار فقط بچه من از نگه داشتن خسته شدم همش گریه میکنه اون برای خودش پول درمیاره ب من چ اخه هروخ هم پول بخوام چیزی بخوام میگه ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یک کار میتونی بکنی

هیچ دعوایی باهاش نکن اومد خودتو بزن به بی خوابی یا بی تفاوتی انگار نفهمیدی 

قهر هم نباش یه حالت بی اهمیتی

از فردا شروع کن به خودت برس 

خودتو دوست داشته باش و برا خودت وقت بزار

جواب مادرشو بده ، خجالت نمیکشه این حرفارو میزنه

هرچقدر هم با شما بد باشه این فهم و نداره که با حرفاش زندگیتون به هم می‌ریزه 

انسان با چیزهایی که در دوست داشتنشان مبالغه میکند، شکست میخورد💁
ببین این که تا اومد بشینی از مادرش بگی فقط همسرتو زده میکنه تو باید با کمک یه روانشناس خوب با عقل و ...

اصن پیش مانمیاد ک میاد بارفیقش تواتاق دگ میخوره ۱ طاعت میخوابه دوباره پامیشه میره