2777
2789

من خیلی اذیت شدم کتک خوردم تحقیر شدم هم تو جمع هم تو خونه و مادرم کار بدی نبود که در حقم نکنه یادمه یه روز سیب زمینی سرخ کرد من از مدرسه اومدم گشنه بودم سنمم کم بود اینقد فحشم داد و کنترل تلوزیون پرت کرد تو صورتم ولی من اصلا دلم نمیاد به دخترم چیزی بگم همه میگن چقد صبوری چقد خوب تربیت میکنی چقد با حوصله ای

جالب اینجاست امشب داشتم سیب زمینی سرخ میکردم دیدم بشقاب خالی شده دیدم دخترم همشو خورده و محو تماشای کارتن هست اصلا دلم نیومد چیزی بگم از اول رفتم پوست گرفتم و سرخ کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کتک خوردن نیست کلا همه تروماهای دوران کودکی اگه درمان نشه روی نسل بعد اثر میذاره.من یه زمانی با خودم فکر میکردم اگه من مامان بشم میذارم دخترم فلان کار و فلان کار و .. بکنه بعد دیدم دارم ازونور بوم میافتم این روش تربیتی هم مضره.

منظورشون این نیست که زنی که تو بچگی کتک خورده نمیتونه بچه خوب تربیت کنه منظورشون اینکه زنی که جلوی بچش  تو خونه شوهرش کتک بخوره نمیتونه خوب بچه بزرگ کنه چون خودش ضعیف شده بچش یا میشه مثل خودش مظلوم آروم  کتک خور یا میشه مثل باباش قلدر و کتک زن اگرنه مادری که خودش بچگی سختی داشته باش نمیزاره بچشم زیاد سختی بکشه   

عزیزم نظرات افراد لزوما برگرفته از علم و درست نیست

صرفا یه نظر شخصیه که جهت گیری ها و تعصب های زیادی هم توش دخیله

توجه نکن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹