زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ورزشای گروهی مثل والیبال یا زومبا و ایروبیک ریتمیک
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
چند روز پیش سخنرانی یک روانپزشک معروف را می دیدم. می گفت از لحاظ علمی و با انجام مطالعات مختلف ثابت شده که ورزش منظم در بهبود افسردگی و حتی افزایش تمرکز به شدت موثر و قابل مقایسه با بعضی از داروهای ضد افسردگی هست. این ورزش می تونه پیاده روی تند یا ورزش های هوازی دیگه باشه (نه بدن سازی و کششی) و باید ضربان قلب را بالا ببره. حداقل ٣ بار در هفته و به مدت ٤٥ دقیقه. اگر مداومت داشته باشید، بعد از ٦ هفته تغییر حال روحیتون را احساس می کنید.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
در کنار دارو، بهتر هست با مشاور هم صحبت کنید. اگه انرژی دارید پیاده روی برید. مطمئن باشید کم خونی، کم کاری تیروئید یا کمبود ویتامین D ندارید. چون روی خلق و خو تاثیر منفی دارند. با افراد مطمئن درد و دل کنید. از تمام سایتها، شبکه های اجتماعی، فیلم، موسیقی و حتی کتابی که بهتون حس منفی میده به شدت دوری کنید. خواب شبانه کافی و به موقع داشته باشید. تغدیه سالم داشته باشید.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
پیلاتس هم یه مدت میرفتم قشنگ خستم میکرد مغزم آروم میشد
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.