2777
2789
در کنار دارو، بهتر هست با مشاور هم صحبت کنید. اگه انرژی دارید پیاده روی برید. مطمئن باشید کم خونی، ک ...

حال من با دردو دل درست نمیشه 

افسردگی شدید دارم 

حال حوصله خودمم ندارم حتی

دیشب ساعت ۴ صبح میخواستم خودمو بکشم 

۳ تا قرص خواب خوردم تا خوابم ببره از این فکر در بیام 

یه تعلیقی سیاسی🤕

[QUOTE=384706224]حال من با دردو دل درست نمیشه  افسردگی شدید دارم  حال حوصله خودمم ندارم حتی دیشب ساعت ۴ ...[/QUOTE

با پزشکتون صحبت کنید و بگید حالتون هنوز بده..در مورد این میل به خودکشی صحبت کنید. شاید نیاز به تعویض دارو باشه...

کلا در مورد مصرف داروهای ضد افسردگی چند تا نکته وجود داره:
۱. در ابتدای درمان، مثلا یکی دو هفته اول ممکن هست حالتون بدتر بشه و این طبیعی هست و باید یکی دو هفته تحمل کنید.

۲. هر گونه قطع کردن دارو، باید زیر نظر دکتر باشه. حتی اگه حالتون را بدتر کرده...چون دکتر تجویز می کنه چطور دوز را کم و قطع کنید. قطع ناگهانی به شدت اشتباهه

۳.‌داروهای ضد افسردگی هم مثل سایر داروها عوارض جانبی دارند. اما باید دید برآیند تاثیر مثبت و عوارض جانبی به چه صورت هست و در کل حالتون را بهتر می کنه یا نه

۴. گاهی یک داروی ضد افسردگی روی یک فرد تاثیر نداره و گاهی لازم میشه چند بار زیر نظر دکتر داروی جدیدی را امتحان کرد تا تاثیر مثبت دیده بشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=384706224]حال من با دردو دل درست نمیشه افسردگی شدید دارم حال حوصله خودمم ندارم حتی دیشب ساع ...

مرسی بابت توضیح دادنتون عزیزم

اره حتما میرم بهش‌میگم ک واقعا حالم خوش نیست هنوز 

یه تعلیقی سیاسی🤕

مرسی بابت توضیح دادنتون عزیزماره حتما میرم بهش‌میگم ک واقعا حالم خوش نیست هنوز

امیدوارم هر چه زودتر حالتون روبراه بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم